Concerte incendiare de „Zilele Judeţului” Satu Mare

zilelejudsm06zilelejudsm01zilelejudsm02 zilelejudsm17 zilelejudsm16 zilelejudsm15 zilelejudsm14 zilelejudsm13 zilelejudsm12 zilelejudsm11 zilelejudsm10 zilelejudsm09 zilelejudsm08 zilelejudsm07 zilelejudsm05 zilelejudsm04 zilelejudsm03
Mii de sătmăreni au participat sâmbătă (22 iunie) seara la concertele organizate la cele două scene, una amplasată în Centrul Nou iar cea de-a doua lângă Casa de Modă.
Deep Central a reuşit să electrizeze spectatorii veniţi să se distreze pe platoul din faţa Palatului Administrativ. Animatoarele dar şi piesele interpretate au întreţinut atmofera aproximativ o oră. A urmat apoi Vama Veche, trupă care a făcut un show pe cinste. Seara s-a încheiat cu concertul oferit de Connect-R.

 

3 Comentarii la "Concerte incendiare de „Zilele Judeţului” Satu Mare"

 1. eagles64   23 iunie 2013 at 11:30 am

  Chiar deloc nu se poate vorbi despre concertele extraordinare date de catre Irina Loghin si Aurel Tamas si satmareanul nostru de care ne mandrim tot mai mult ,Petre Muresan?Acum cand in sfarsit avem si noi unul care canta ceva pe placul spectatorilor satmareni.Chiar ata de rau am ajuns sa ignoram o parte insemnata din oamenii acestei localitati? Pacat……….

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   23 iunie 2013 at 5:00 pm

  CE CAUTA AUREL TAMAS SAU PETRICA MURESAN LANGA IRINA LOGHIN? CE ZONE FOLCLORICE REPREZINTA ACESTIA ? SANT DOI HORITORI DE DUZINA ,ARDEALUL ARE MARI ITERPRETI ,ASTIA DOI POT CARA DOAR PIANUL .

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   23 iunie 2013 at 6:13 pm

  STIMABILE ,VAD CA PLANGI PE UMARUL LUI PETRICA MURESAN , DAR NU TE INTREBI UNDE ESTE NICOLAE MARESAN ,OMUL CARE A FACUT CUNOSCUT CANTECUL CODRENESC AUTENTIC ATAT IN TARA CAT SI PESTE HOTARE . ESTE NORMAL CA LA SARBATOAREA JUDETULUI SA LIPSEASCA UN OM ATAT DE VALOROS . ERA UN MOMEMNT PRIELNIC CA AUTORITATILE JUDETENE SA-L DECLARE CETATEAN DE ONOARE AL JUDETULUI SATU MARE . UN OM VALOROS SI ONEST MERITA MAI MULT RESPECT SI MAI MULTA PRETUIRE .

  Răspunde

Scrie un comentariu