Concurs de tăiat lemne și demonstraţii sportive

zilele-jud-satu-mare-sport08
zilele-jud-satu-mare-sport06 zilele-jud-satu-mare-sport07zilele-jud-satu-mare-sport03zilele-jud-satu-mare-sport04 zilele-jud-satu-mare-sport05 zilele-jud-satu-mare-sport01 zilele-jud-satu-mare-sport02
Demonstraţiile sportive organizate pe Pasajul „Corneliu Coposu” din Satu Mare au atras mulţi sătmăreni atât tineri cât şi adulţi. Deschiderea oficială a zilei sportive a avut loc azi, 22 iunie, cu începere de la ora 10.00.

La deschiderea oficială a suitei de demonstraţii sportive au participat şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, respectiv vicepreşedintele Mircea Govor. „Am ţinut să fiu prezent la deschiderea oficială a demonstraţiilor sportive programate azi aici pe Pasajul „Corneliu Coposu” deoarece avem foarte mulţi sportivi de elită care ne-au făcut şi ne fac cinste atât în ţară cât şi în străinătate”, a declarat în luarea de cuvânt Adrian Ştef.

La eveniment au participat reprezentanţii ramurilor sportive care se practică în judeţ, începând de la scrimă, trecând prin volei, box şi trântă, şi ajungând până la sportul minţii … şah.
În faţa Hotelului „Dacia” din Centrul Vechi a avut loc un concurs de tăiat lemne. La competiţie s-au înscris nouă concurenţi care au avut de trecut cinci probe. Concursul a avut un deosebit succes în rândul sătmărenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.