Ziua porţilor deschise la Consiliul Judeţean Satu Mare

zpcjsm1zpsm2zpcjsm2
Sătmărenii au posiblitatea să viziteze azi, 21 iunie, Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare cu ocazia Zilei porţilor deschise organizate de conducerea instituţiei. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc cu începere de la ora 10.00, în holul de la parterul Palatului Administrativ.

În deschiderea evenimentului Corul Liceului Teologic Ortodox „Nicoale Steinhardt” a intonat Imnul de Stat al României. În luarea de cuvânt preşedintele CJ, Adrian Ştef împreună cu vicepreşedintele Mircea Govor au salutat prezenţa reprezentanţilor instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean care şi-au amenajat standuri de prezentare.

„Vreau ca sătmărenii să cunoască mai bine instituţiile şi colaboratorii noştri. Consiliul Judeţean se ocupă de o serie de probleme precum învăţământul, viaţa socială, cultura, sănătatea, problemele de infrastructură, etc. Alături de noi sunt şi elevii de la Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) care vor fi, probabil, viitorii politicieni ai ţării”, a declarat Ştef.

După deschiderea oficială a Zilei porţilor deschise clasele de elevi dar şi sătmărenii interesaţi bunul mers al judeţului au avut posibilitatea să viziteze instituţia şi să se familiarizeze cu domeniile de activitate a CJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.