Bărbat bătut în faţa Spitalului Judeţean Satu Mare

ambulanta
Un bărbat a ajuns pe mâinile medicilor după ce a fost bătut cu bestialitate cu o bâtă de baseball chiar de către cumnaţii acestuia. Scandalul a avut loc în noaptea de miercuri, 19 spre joi, 20 iunie, pe scările de la intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) sub privirile îngrozite a persoanelor care aşteptau la urgenţe.

Potrivit oamenilor legii având în vedere anumite neînţelegeri cu nevasta sa, Ştefan P. a fost bătut cu o bâtă de baseball chiar de către cumnații săi Iosif V. și Sandor V., ambii din municipiul Satu Mare. Victima a reuşit să fugă până la scările din faţa UPU, unde a fost ajuns de agresori. Mai mult decât atât, cei doi agresori şi-au ameninţat cumnatul cu moartea. Pentru a-l scăpa din mâinile bătăuşilor au intervenit un angajat de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) şi agentul de pază care s-a folosit de spray-ul lacrimogen. Ulterior, victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Victima acuză că, deşi despre amenţări ştia şi poliţistul de proximitate din zonă, nu l-a băgat nimeni în seamă. În urma agresiunii victima s-a ales cu leziuni la nivelul capului. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

 

Comentarii

comentarii

Un Comentariu la "Bărbat bătut în faţa Spitalului Judeţean Satu Mare"

  1. sergiu   21 iunie 2013 at 6:39 am

    suntem in comunitatea europeana,dar inca facem legea cu pumnul
    foarte nasol

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.