Bărbat bătut în faţa Spitalului Judeţean Satu Mare

ambulanta
Un bărbat a ajuns pe mâinile medicilor după ce a fost bătut cu bestialitate cu o bâtă de baseball chiar de către cumnaţii acestuia. Scandalul a avut loc în noaptea de miercuri, 19 spre joi, 20 iunie, pe scările de la intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) sub privirile îngrozite a persoanelor care aşteptau la urgenţe.

Potrivit oamenilor legii având în vedere anumite neînţelegeri cu nevasta sa, Ştefan P. a fost bătut cu o bâtă de baseball chiar de către cumnații săi Iosif V. și Sandor V., ambii din municipiul Satu Mare. Victima a reuşit să fugă până la scările din faţa UPU, unde a fost ajuns de agresori. Mai mult decât atât, cei doi agresori şi-au ameninţat cumnatul cu moartea. Pentru a-l scăpa din mâinile bătăuşilor au intervenit un angajat de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) şi agentul de pază care s-a folosit de spray-ul lacrimogen. Ulterior, victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Victima acuză că, deşi despre amenţări ştia şi poliţistul de proximitate din zonă, nu l-a băgat nimeni în seamă. În urma agresiunii victima s-a ales cu leziuni la nivelul capului. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

 

Un Comentariu la "Bărbat bătut în faţa Spitalului Judeţean Satu Mare"

  1. sergiu   21 iunie 2013 at 6:39 am

    suntem in comunitatea europeana,dar inca facem legea cu pumnul
    foarte nasol

    Răspunde

Scrie un comentariu