“Nu vă faceţi alte planuri pentru sfârşitul săptămânii ! Petrecem împreună Ziua Județului Satu Mare”

adrian-stef
Președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, îi invită pe toți sătmărenii să participe la manifestările dedicate “Zilei Județului” Satu Mare. Mesajul lui Adrian Ștef e foarte clar: “Nu vă faceţi alte planuri pentru sfârșitul săptămânii ! Petrecem împreună Ziua Județului Satu Mare!”.

Adrian Ștef le promite sătmărenilor că se vor simți foarte bine, din 21 până pe 24 iunie. “Vom avea ce face patru zile la rând, vor fi multe standuri în oraş, multe bunătăți culinare pe mese, concursuri deja tradiţionale şi concursul cel pe care îl aştept nerăbdător. Sunt chiar curios cât de buni sunt competitorii din concursul nostru judeţean de tăiat lemne. În plus e şi un altfel de spectacol la care sunteţi invitaţii mei”, a spus Adrian Ștef.

“Ziua Judeţului” va însemna şi concerte ale unor mari artişti. Preşedintele CJ Satu Mare a declarat că a primit pe blog şi pe paginile de Facebook multe mesaje din partea sătmărenilor. “Aflu că vă place Vama, Connect R, Horia Brenciu, sunteţi la curent cu ultimele piese ale multor trupe de la noi. Vom avea parte de o atmosferă de spectacol precum în alte oraşe mari ale țării. Pe scena de la Satu Mare vor urca trupe pe care le cunoaşteți şi de la noi din ţară şi din Ungaria. Vreau să ne simţim excelent şi vreau ca toată lumea să se regăsească măcar într-o anumită parte a programului pe care îl pregătim. Muncim la el în fiecare zi, nu e timp să lăsăm asta deoparte nici măcar pentru o clipă fiindcă totul trebuie să iasă ca la carte. Pregătiri se fac şi pentru Festivalurile Mămăligii şi Pălincii, concurenţa e mare şi aici. Săptămâna asta, la sfârşit, nu vă faceţi alte planuri. Petrecem împreună Ziua Județului Satu Mare de vineri până luni!”, a spus Adrian Ştef.

 

 

10 Comentarii la "“Nu vă faceţi alte planuri pentru sfârşitul săptămânii ! Petrecem împreună Ziua Județului Satu Mare”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.