Gala Modei Sătmărene – eleganţă, rafinament și stil (galerie foto)

gala-modei-satmarene01gala-modei-satmarene02gala-modei-satmarene03 gala-modei-satmarene19 gala-modei-satmarene18 gala-modei-satmarene17 gala-modei-satmarene16 gala-modei-satmarene15 gala-modei-satmarene14 gala-modei-satmarene13 gala-modei-satmarene12 gala-modei-satmarene11 gala-modei-satmarene10 gala-modei-satmarene09 gala-modei-satmarene08 gala-modei-satmarene07 gala-modei-satmarene06 gala-modei-satmarene05 gala-modei-satmarene04gala-modei-satmarene20gala-modei-satmarene21 gala-modei-satmarene37 gala-modei-satmarene36 gala-modei-satmarene35 gala-modei-satmarene34 gala-modei-satmarene33 gala-modei-satmarene32 gala-modei-satmarene31 gala-modei-satmarene30 gala-modei-satmarene29 gala-modei-satmarene28 gala-modei-satmarene27 gala-modei-satmarene26 gala-modei-satmarene25 gala-modei-satmarene24 gala-modei-satmarene23 gala-modei-satmarene22
Cortul Hotelului „Dana I” de pe strada Careiului din Satu Mare a găzduit azi, 14 iunie, prima ediţie a „Galei Modei Sătmărene”, eveniment organizat cu scopul de a promova talentele din domeniul modei, dar şi de a-i atrage pe sătmăreni să se îmbrace în ţinute realizate de designeri din judeţul nostru. Show-ul propriu-zis a fost urmat de un After Party organizat lângă piscina hotelului.

În cadrul evenimentului monden din această seară, spectatorii au putut urmări colecţiile primăvară-vară 2013-2014, creaţiile a şapte designeri sătmăreni. Amfitrioana serii a fost Raluca Jofi.

Prima linie vestimentară a fost prezentată de designerul Alena Ignătescu. Manechinele au urcat pe scenă în rochii de seară. Tot cu rochii de seară cu o croială artistică desăvârşită s-a prezentat în faţa spectatorilor şi creatoarea Alina Fîrte.
Firma “Spencer&Spencer”, a designerului Ciprian Crăciun, a oferit alternativa elegantă pentru barbaţi, prezentând colecţia “Country Man”. De asemenea, Georgia Ciontoş din Carei a prezentat şi ea ţinute elegante, de seară. Ioana Călin i-a încântat pe cei prezenţi cu o colecţie mai extravaganta. Tot cu creaţii inedite s-au prezentat în faţa spectatorilor şi Monica Ştrango, respectiv Zita Pop.
Machiajul manechinelor a fost realizat de Gabriella Sas şi Alexandra Covaci, iar coafura fetelor este creaţia Adrianei Popescu.
Distracţia a continuat cu un After Party organizat în curtea hotelului, lângă piscină, în care atmosfera a fost asigurată de DJ Alex Rise. Creaţiile designerilor sătmăreni şi evenimentul au fost imortalizate pe pelicula fotografică de reprezentanţii Asociaţiei Artiştilor Fotografi “Prisma” din Satu Mare.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu la "Gala Modei Sătmărene – eleganţă, rafinament și stil (galerie foto)"

  1. marin   15 iunie 2013 at 8:10 pm

    felicitari dizainarilor satmareni

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.