Adrian Ştef: „Cadrele medicale au acţionat cu profesionalism”

conf-presa
În cadrul unei conferinţe de presă organizate în acaestă după-amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef împreună cu subprefectul Cristian Sasu şi vicepreşedintele CJ, Mircea Govor au mulţumit cadrelor medicale pentru reacţia promptă avută în cazul toxiinfecţiei alimentare de joi (13 iunie) seara de la Restaurantul „Romantic” din Satu Mare.

La conferinţa de presă au participat, pe lângă conducerea judeţului şi managerul Spitalului Judeţean Satu Mare, Adrian Marc dar şi o parte dintre medicii care au intervenit pentru ai salva pe bolnavi.

În luarea de cvânt Adrian Ştef a trecut în revistă cronologia evenimentelor petrecute joi seara subliniind operativitatea cu care medicii şi asistenţii medicali au reuşit să gestioneze situaţia. „Şi în acest caz s-a dovedit că personalul Spitalului Judeţean este unul profesionist, bine pregătit şi ştie ce are de făcut în cazuri de maximă urgenţă. Au dat dovadă de o bună organizare şi pentru asta le mulţumesc din suflet”, a subliniat preşedintele Ştef.

Vă reamintim că în cursul zilei de azi, 14 iunie, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) împreună cu Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au decis suspendarea temporară a activităţii Restaurantului „Romantic”. „Rezultatele analizelor de la probele prelevate le vom avea în maxim 72 de ore, după care vom hotărî asupra paşilor următori”, a declarat Ştef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.