Noi parteneri si participanti la Conferinta Meat&Milk 2013

CONF6

A doua editie a Conferintei Internationale Meat & Milk (26-27 iunie 2013, Poiana Brasov, hotel Alpin) suscita in continuare interesul deosebit al fermierilor si procesatorilor romani si straini, al asociatiilor si organismelor internationale din sectoarele de carne si lapte. Pana la aceasta data, si-au anuntat prezenta nu mai putin de 117 firme, pe lista participantilor adaugandu-se zilnic noi companii.

Procesatorii de carne vor fi reprezentati de Asociatia Romana a Carnii, prin participarea domnului Presedinte Ovidiu Dusleag, iar fermierii producatori de carne de porc, de APCPR, prin prezenta domnului Presedinte Ioan Ladosi. La randul lor, producatorii si procesatorii de carne de pasare vor fi reprezentati de Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania, la lucrari fiind prezent domnul Vicepresedinte Ing. Aurel Damian, iar procesatorii de lapte, de APRIL, asociatie condusa de domnul Presedinte Dorin Cojocaru si care va reuni numeroase companii membre. La Meat & Milk 2013 nu vor lipsi reprezentantii de varf ai Romalimenta, precum si Presedintele acestei federatii, domnul Sorin Minea. Pana la aceasta data, au confirmat prezenta companii si asociatii profesionale din Austria, Danemarca, Franta, Olanda, Italia, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova.

Dintre ultimele companii si institutii straine care au confirmat prezenta si care vor sustine comunicari de ordin tehnic si stiintific amintim:

Arla Foods-Danemarca,
Gruppo AB-Italia – AB Energy Romania
UECBV – Uniunea Producatorilor si Comerciantilor de Carne din Europa
ENSCA – European Natural Sausage Casing Association
In ultima saptamana s-au alaturat in calitate de parteneri:

TRANSART,
GALLI-GALLO,
NITECH,
DANUBIUS TRAVEL – TUI ROMANIA,

Noi participanti interni confirmati
SERGIANA – Tudor Nec,
GODAC – Radu Marian
DIANA – 1 persoana
ASOCIATIA CUGIR ALBA – Radu Moldovan si Burlan Mircea,
HORTICOLA INT’L SEVIS – 1 persoana
HBP ECO – 2 persoane,
DATCOMP IMPEX – Degeratu Sorin,
COOPERATIVA AGRICOLA SOMES ARIES – 1 persoana,
ELCOMEX – 1-2 persoane,
ACT MOGOS – Munthiu Iosef, Stanescu Nicolae,
ALEX DI – Ioan Cristoloveanu.
CRISSIB LACTO – Branga Ioan.

Programul complet, tematica, lista participantilor, formularul de inscriere si toate informatiile le puteti afla accesand www.meat-milk.ro sau telefonand la 004 021.223.25.21 sau la 0040 742 235 300, office@infogroup.ro
Va asteptam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.