Sorin Oros a câştigat concursul de director al Teatrului de Nord Satu Mare

Sorin-Oros
Actorul Sorin Oros a câştigat concursul de proiect de management pentru Teatrul de Nord Satu Mare. Rezultatele finale vor fi afişate după expirarea perioadei de depunere şi soluţionare a eventualelor contestaţii.

La concurs s-au înscris regizorii Andrei Mihalache, respectiv Gelu Badea şi actorul Sorin Oros. În urma desfăşurării concursului Oros a obţinut nota finală 7,91. Rezultatele concursului au fost postate în cursul zilei de azi, 6 iunie şi pe site-ul Primăriei municipiului Satu Mare: „Conform prevederilor art. 19 alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor de cultură, cu modificările şi completările ulterioare: Este declarat câştigător candidatul care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie de minim 7, respectiv domnul Oros P. Sorin Petru”, se arată în anunţul în cauză.

În cadrul aceluiaşi concurs regizorul Gelu Badea a obţinut nota 6,78, iar Andrei Mihalache 7,26.

Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii la Biroul de resurse umane în decurs de două zile lucrătoare de la data aducerii la cunoştinţă a rezultatelor.

2 Comentarii la "Sorin Oros a câştigat concursul de director al Teatrului de Nord Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.