Sorin Oros a câştigat concursul de director al Teatrului de Nord Satu Mare

Sorin-Oros
Actorul Sorin Oros a câştigat concursul de proiect de management pentru Teatrul de Nord Satu Mare. Rezultatele finale vor fi afişate după expirarea perioadei de depunere şi soluţionare a eventualelor contestaţii.

La concurs s-au înscris regizorii Andrei Mihalache, respectiv Gelu Badea şi actorul Sorin Oros. În urma desfăşurării concursului Oros a obţinut nota finală 7,91. Rezultatele concursului au fost postate în cursul zilei de azi, 6 iunie şi pe site-ul Primăriei municipiului Satu Mare: „Conform prevederilor art. 19 alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor de cultură, cu modificările şi completările ulterioare: Este declarat câştigător candidatul care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie de minim 7, respectiv domnul Oros P. Sorin Petru”, se arată în anunţul în cauză.

În cadrul aceluiaşi concurs regizorul Gelu Badea a obţinut nota 6,78, iar Andrei Mihalache 7,26.

Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii la Biroul de resurse umane în decurs de două zile lucrătoare de la data aducerii la cunoştinţă a rezultatelor.

2 Comentarii la "Sorin Oros a câştigat concursul de director al Teatrului de Nord Satu Mare"

  1. nimeni   8 iunie 2013 at 11:49 pm

    Bravo,in sfarsit se termina dictatura Mihalak(C)eAsta nu mai vor(I)a sa plece.

    Răspunde
  2. nimeni   9 iunie 2013 at 12:10 am

    Ma bucura stirea pe care ziarele si media Satmareana au difuzat-o in ultimele 24 de ore.Sorin Oros ,de ce nu,un om cu carte la cap,si pedeasupra ARDELEAN ,,de-al nostru,,Stie cate prune are in Straita,,.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.