Rezultate deosebite pentru dansul sătmărean la Kosice

Dans2
Sâmbătă, 1, respectiv duminică, 2 iunie, a avut loc la Kosice (Slovacia) Concursul Internaţional de dans sportiv “Kosice Open 2013”, competiţie la care România a fost reprezentată de perechea sătmareană Eduard Ignat şi Nadia Nyiki de la “Royal Dance Club” Satu Mare, pereche care a obţinut un rezultat excepţional la această competiţie unde au participat peste 900 de perechi.

Astfel la “Open Latino” perechea s-a clasat pe locul III obţinând medalia de bronz, iar la “Open Standard” pe locul IV la categoria de vârstă 12-13 ani. Rezultatele sunt cu atât mai remarcabile cu cât la acest concurs au participat 19 ţări cu cele mai bune perechi din: Rusia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Slovacia, Franţa, Italia, Moldova şi alte ţări cu tradiţie în dansul sportiv.

Pe lângă acest concurs internaţional dansatorii de la “Royal Dance Club” Satu Mare au participat în data de 1 iunie, la Dej, la Concursul naţional de dans sportiv “Cupa Latino Angel”, ediţia a VII-a unde sportivii sătmăreni au obţinut trei medalii de argint şi o calificare în finala competiţiei.

La Concursului naţional de dans sportiv au participat peste 200 de perechi din ţară iar Ovidiu Ignat a fost invitat ca arbitru la această competiţie. Cele trei perechi de la “Royal Dance Club” au avut o evoluţie remarcabilă la această competiţie sportivă, obţinând următoarele rezultate la diferite categorii de vârstă şi clasă:
Raul Koskocsak – Valentina Pop, locul II la “Open Basic Latino” şi locul II la “Open Basic Standard”, vârsta 16-18 ani
Patrik M. Cordea – Astrid Ştef (FOTO), locul II la “Neoficial”, vârsta 4-7 ani
Tudor Sabău – Maya Catona, locul V la “Neoficial”, vârsta 8-9 ani
Meritul aparţine atât sportivilor cât şi antrenorilor Ovidiu Ignat, Cristian Cordea Mikle şi Marius Iepure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.