În Spitalul Judeţean se va putea intra doar cu botoşei

Botosei
De miercuri, 5 iunie, accesul în Spitalul Judeţean Satu Mare va fi permis doar cu botoşei de unică folosinţă. La intrarea în spital va fi instalat un dispozitiv special pentru încălţarea acestora.
Aparatul funcţionează cu monede de 50 de bani iar pentru încălţarea unei perechi de botoşei vizitatorii vor avea de introdus patru monede în dispozitiv. La ieşirea din spital botoşeii trebuie aruncaţi într-un recipient special. Scopul acestei măsuri este de a preveni infecţiile intraspitaliceşti dar şi păstrarea curăţeniei la nivel de spital.

3 Comentarii la "În Spitalul Judeţean se va putea intra doar cu botoşei"

 1. ALCIBIADE   4 iunie 2013 at 4:36 pm

  halat si masca ,nu ?

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   4 iunie 2013 at 5:28 pm

  ce faceti cu saraci ?

  Răspunde
 3. un suspicios   9 iunie 2013 at 6:36 pm

  Cu asemenea jucarii veniti in ajutorul bolnavilor ? Nu cred,iar afirmatia pe care o fac consider ca este reala….Papuceii costa 2 lei !!!
  Firma care se ocupa este "asistata" de serviciul de paza care nu stiu ce rol are acolo…Nu se elibereaza niciun document fiscal !!!Deci EVAZIUNE.Apoi, personalul angajat al spitalului intra cu pantofi de strada la locul de munca>Apartinatorii care poarta asemenea pungi de plastic daca urca pana la etajul 4 au sansa sa rupa rapid acesti botosei…Pana acuma "microbii" deja au urcat unde doresc ei…Daca cineva are tocuri, ii distruge pana la etajul 1 !Deci care este rolul acestei "afaceri " ? De a imbogati pe cineva….Cat castiga spitalul din aceasta afacere? Ma faceti sa cred ca apartinatorii care trebuie sa asigure medicamente de 2-3 ori intr-o zi folosind asemenea porcarii au de dat banii asa de dragul de-ai da? Daca e s-o luam ….pe banii aceia se poate lua o sticla de apa plata mult mai utila bolnavilor decat ca cineva sa faca afaceri cu nervii nostrii ai tuturor.Sper si cred in buna credinta a presedintelui consiliului judetean ca nu va mai "lua" multe asemenea tepe de acum inainte….si sper ca va indrepta si aceasta activitate….

  Răspunde

Scrie un comentariu