Olimpia Satu Mare felicitată pentru promovare

olimpia-zsm1olimpia-zsm2olimpia-zsm3
Echipa fanion a Sătmarului, Olimpia Satu Mare a fost aplaudată azi, 1 iunie, la scenă deschisă pentru performanţa obţinută în cadrul campionatului. Vă reamintim că formaţia antrenată de Tibi Csik şi Ioan (Lulu) Dragomir a promovat în Liga II-a, reuşind să readucă echipa noastră în eşalonul secund al fotbalului românesc după o absenţă de 7 ani.

Alături de jucători şi antrenori, pe scena amplasată în Piaţa 25 Octombrie au urcat şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, respectiv primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica care au adus cu ei cupa. „După o aşteptare îndelungată avem din nou echipă în Liga a II-a. Este o echipă extraordinară care a reuşit să readucă fotbalul sătmărean acolo unde îi este locul”, a declarat Ştef.

În luarea de cuvânt Dorel Coica a felicitat jucătorii pentru reuşita promovării subliniind faptul că, Primăria împreună cu CJ vor susţine „în continuare fotbalul sătmărean ca de altfel şi celelalte ramuri sportive în cadrul cărora am obţinut performanţe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.