Concerte incendiare cu Puya, DJ Project şi Ştefan Bănică Jr. de „Zilele Oraşului Satu Mare”

zilele-sm-consam-08zilele-sm-consam-01zilele-sm-consam-02zilele-sm-consam-01zilele-sm-consam-02 zilele-sm-consam-03 zilele-sm-consam-04 zilele-sm-consam-05 zilele-sm-consam-06 zilele-sm-consam-03 zilele-sm-consam-04 zilele-sm-consam-05 zilele-sm-consam-06zilele-sm-consam-07 zilele-sm-consam-08 zilele-sm-consam-09 zilele-sm-consam-10 zilele-sm-consam-11 zilele-sm-consam-07 zilele-sm-consam-09 zilele-sm-consam-10 zilele-sm-consam-11 zilele-sm-consam-12zilele-sm-consam-17_1 zilele-sm-consam-18 zilele-sm-consam-19zilele-sm-consam-12 zilele-sm-consam-17 zilele-sm-consam-16 zilele-sm-consam-15 zilele-sm-consam-14 zilele-sm-consam-13
Puya, DJ Project şi Ştefan Bănică Jr. au oferit o seară de neuitat sătmărenilor care au venit să petreacă alături de concitadinii lor pe platoul din Piaţa 25 Octombrie. Cei prezenţi au participat la un adevărat regal de muzică pop, oferit de cei mai în vogă artişti români.
Primul care a urcat pe scenă a fost Puya care, pur şi simplu a electrizat miile de sătmăreni care au participat la concertele de sâmbătă (1 iunie) seara. Atmosfera a fost înteţită şi mai mult de trupa DJ Project, Adela Popescu fiind rechemată pe scenă în mai multe rânduri.
În jurul orei 23.00, pe scena amplasată în Centrul Nou a urcat una dintre cele mai cunoscute vedete din România, Ştefan Bănică Jr., ovaţionat de miile de sătmăreni veniţi la concertul său. Bănică este pentru a doua oară în Satu Mare, anul trecut fiind invitat la „Zilele Oraşului Negreşti-Oaş”, unde a susţinut un show de zile mari.
Seara de vis s-a terminat cu mult aşteptatul show de artificii, gustat din plin de către sătmăreni.

Un Comentariu la "Concerte incendiare cu Puya, DJ Project şi Ştefan Bănică Jr. de „Zilele Oraşului Satu Mare”"

  1. IonuT Robertino   3 iunie 2013 at 10:54 am

    Ati Uitat sa mentionati de Trupa de dans PerfecT Style din Satu Mare ! Oare ei nu sunt importanti ? Multe multumiri Domnului Primar , Doamnei Viceprimar , Consilului Judetean , Organizatiei Evenimentului , Casa De Cultura , Sunetistilor , Jandarmilor , Directorilor al Scolilor Generale din Satu Mare , Parintilor copiilor dansatori PerfecT Style , Doamnei Directoare al Scoli Generale Octavian Goga Satu Mare , Televizunea Locala , Ziarele Locale . Instructor Coregraf : IonuT Robertino Satu Mare . SATMARENI ADEVARATI SI PLINI DE ENERGIE ZIUA ORASULUI SATMAREAN 2013

    Răspunde

Scrie un comentariu