Concerte incendiare cu Puya, DJ Project şi Ştefan Bănică Jr. de „Zilele Oraşului Satu Mare”

zilele-sm-consam-08zilele-sm-consam-01zilele-sm-consam-02zilele-sm-consam-01zilele-sm-consam-02 zilele-sm-consam-03 zilele-sm-consam-04 zilele-sm-consam-05 zilele-sm-consam-06 zilele-sm-consam-03 zilele-sm-consam-04 zilele-sm-consam-05 zilele-sm-consam-06zilele-sm-consam-07 zilele-sm-consam-08 zilele-sm-consam-09 zilele-sm-consam-10 zilele-sm-consam-11 zilele-sm-consam-07 zilele-sm-consam-09 zilele-sm-consam-10 zilele-sm-consam-11 zilele-sm-consam-12zilele-sm-consam-17_1 zilele-sm-consam-18 zilele-sm-consam-19zilele-sm-consam-12 zilele-sm-consam-17 zilele-sm-consam-16 zilele-sm-consam-15 zilele-sm-consam-14 zilele-sm-consam-13
Puya, DJ Project şi Ştefan Bănică Jr. au oferit o seară de neuitat sătmărenilor care au venit să petreacă alături de concitadinii lor pe platoul din Piaţa 25 Octombrie. Cei prezenţi au participat la un adevărat regal de muzică pop, oferit de cei mai în vogă artişti români.
Primul care a urcat pe scenă a fost Puya care, pur şi simplu a electrizat miile de sătmăreni care au participat la concertele de sâmbătă (1 iunie) seara. Atmosfera a fost înteţită şi mai mult de trupa DJ Project, Adela Popescu fiind rechemată pe scenă în mai multe rânduri.
În jurul orei 23.00, pe scena amplasată în Centrul Nou a urcat una dintre cele mai cunoscute vedete din România, Ştefan Bănică Jr., ovaţionat de miile de sătmăreni veniţi la concertul său. Bănică este pentru a doua oară în Satu Mare, anul trecut fiind invitat la „Zilele Oraşului Negreşti-Oaş”, unde a susţinut un show de zile mari.
Seara de vis s-a terminat cu mult aşteptatul show de artificii, gustat din plin de către sătmăreni.

Un Comentariu la "Concerte incendiare cu Puya, DJ Project şi Ştefan Bănică Jr. de „Zilele Oraşului Satu Mare”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.