Alexandru Cortean şi Sarai Istvan sunt câştigătorii concursului „Strongest Man”(galerie foto)

strongest-man10strongest-man01strongest-man02 strongest-man12 strongest-man11 strongest-man09 strongest-man08 strongest-man07 strongest-man06 strongest-man05 strongest-man04 strongest-man03
Sătmăreanul nostru, Alexandru Cortean (Sanyi) şi Sarai Istvan din Ungaria sunt cei mai puternici competitori care au participat la ediţia din acest an a concursului „Strongest Man”. Întrecerea a avut loc azi, 2 iunie, lângă Catedrala Romano-Catolică din Piaţa Libertăţii.
La startul concursului ce a ajuns în acest an la cea de-a VIII-a ediţie, s-au înscris un număr de şase „coloşi”: doi din România, doi din Ungaria, un concurent din Slovacia, respectiv unul din Serbia.

Concurenţii au avut de trecut de mai multe probe. Astfel, au efectuat genoflexiuni cu o greutate de cel puţin 200 kg, au avut de cărat un cadru de aproximativ 350 kg şi au trebuit să stea cât mai mult timp cu braţele întinse cu greutăţi de 20 kg în cele două mâini. Organizatorii au mai propus o probă şi anume, tractarea unui camion, la care însă s-a renunţat pe parcurs.

În urma competiţiei, concurentul nostru, Cortean Alexandru împreună cu Sarai Istvan (Ungaria) au fost învingătorii ediţiei din acest an, fiind la egalitate de puncte. Show-ul „coloşilor” a fost organizat de „Big Security” în colaborare cu Primăria municipiului Satu Mare şi Casa de Cultură „G. M. Zamfirescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.