Festivitate de absolvire a promoţiei 2013 la Liceului Teologic “Nicolae Steinhardt”

fplo-stef
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, a participat azi, 30 mai, alături de PSS Iustin Sigheteanul, protopopul orthodox de Satu Mare, Ioan Socolan, viceprimarul Radu Roca şi directorul instituţiei gazdă, Gabriel Groza, la festivitatea de absolvire a promoţiei 2013 a Liceului Teologic “Nicolae Steinhardt” care a avut loc la Catedrala “Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare.
Adrian Ştef le-a spus absolvenţilor să fie mândri că au terminat un liceu de elită, binecuvântat de Dumnezeu şi că după patru ani de studii au un bagaj de cunoştinţe cu care pot pleca la drum în viaţă.

“Şcoala, pe lângă cunoştinţele teoretice şi practice pe care trebuie să le impună elevilor, are un rol major în fixarea valorilor umane din personalitatea individului cum ar fi demnitatea, spiritul creştin şi civic, responsabilitatea, sinceritatea. Trebuie să fiţi mândri de dascălii voştri, care v-au învăţat să răzbateţi în viaţă prin puterea credinţei, să fiţi cât mai competenţi şi cât mai competitivi într- o societate în permanentă transformare. Şcoala este o prioritate pentru administraţia publică locală şi suntem atenţi la tot ceea ce se întâmplă în sistemul şcolar. Ca instituţie aflată în slujba Bisericii, aţi reuşit să cizelaţi caractere în spirit creştin, Liceul “Nicolae Steinhard” având un loc foarte important în rândul celorlalte şcoli din judeţ. Liceul este un model pentru că aici se face o educaţie serioasă, dublată de o disciplină foarte atentă”, a spus Adrian Ştef.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.