Valer Marian a fost exclus din grupul parlamentar PSD din Senat

excludere-Valer-Marian_Grup-Parlament-PSD

Ilie Sârbu, liderul grupului Partidului Social Democrat din Senat a anunțat conducerea Senatului României prin intermediul unei adrese datate 22.05.2013 că senatorul Valer Marian a fost exclus din grupul parlamentar PSD din Senat, se arată într-un comunicat de presă remis pe adresa redacției de către biroul de presă al PSD Satu Mare.  Această excludere vine ca o urmare firească a excluderii senatorului de Satu Mare din Partidul Social Democrat care s-a petrecut în urmă cu câteva zile.

14 Comentarii la "Valer Marian a fost exclus din grupul parlamentar PSD din Senat"

 1. pascu   28 mai 2013 at 3:34 pm

  unde putem da o slujba pentru ca ne-am lepadat de satana?

  Răspunde
  • ninet   28 mai 2013 at 6:39 pm

   sata esti tu

   Răspunde
 2. ALCIBIADE   28 mai 2013 at 5:13 pm

  vanatul ranit este periculos

  Răspunde
 3. Dr. HonorisMenopauza   28 mai 2013 at 5:43 pm

  Alcibiade am vazut si din alte comentarii ca esti foarte destept. In primul rand te dai doctor dar, din cate vad dai in gropi de ….. alege tu dina variante:PROST adj., s., adv. 1. adj., s. bleg, nătăfleţ, nătărău, nătâng, neghiob, nerod, netot, prostănac, stupid, tont, tontălău, (înv. şi pop.) năuc, (pop. şi fam.) haplea, (pop.) flaimuc, (înv. şi reg.) nătântoc, prostan, prostatic, prostănatic, (reg. şi fam.) şui, (reg.) bleot, hăbăuc, mangosit, metehău, meteleu, motoflete, motolog, mutălău, natantol, năbârgeac, nătăbâz, nătânt, nătrui, nătruţ, năvleg, năvligos, nerodoi, pliurd, ponc, pricăjit, puncău, tălălău, tălâmb, tontan, tontolete, tontolog, (prin Transilv.) balamut, (prin Olt.) bleomb, (prin Mold.) bobletic, (prin Munt.) bobleţ, (Mold.) cherapleş, (prin Transilv., Mold. şi Bucov.) chiomb, (Transilv., Ban. şi Olt.) lud, (Transilv. şi Ban.) năhui, (Transilv.) nebleznic, (prin Mold., Transilv. şi Maram.) şuietic, (Mold.) tanău, (Bucov.) tălăşman, (prin Olt. şi Munt.) tărăntuc, (Munt.) tontovan, (turcism înv.) budala, (fam.) fleţ, găgăuţă, gogoman, zevzec, (fig.) sec. (~ mai eşti, amice, de-ai putut să faci aşa ceva!) 2. adj. v. naiv. 3. adj., s. v. incult. 4. adj., s. v. incapabil. 5. adj. v. netalentat. 6. adj. v. nereuşit. 7. adv. v. anapoda. 8. adj. v. inferior. 9. adj. v. nefavorabil. 10. adj. v. redus. 11. adj., adv. v. incorect. 12. adj. v. greu. 13. adj. v. neplăcut. 14. adj. v. rău. 15. adv. v. rău. 16. adv. insuficient, puţin, rău. (O muncă ~ plătită.)

  Te bagi in vorba ca si chilotii in cur. Sper ca mama ta ti-a comunicat ca esti adus de musca si nu ai rezultat in urma unui act sexual normal. Sper ca sa iti iasa balega din cap si sa iti vezi barna din ochii tai. Si nu uita: eu chiar stiu cine esti, nu uita cum ai stricat prietenia cu mine, si mai ales nu ma face saq o spun in public….asa cum vad ca iti place tie sa o faci. Si apropo: ce cauta sotia ta zilnic in zona hotel Dana pe Careiului cu dl. Nelu? Daca vrei si poze suna-ma si le primesti. Hai pa!

  Răspunde
  • Zbici   28 mai 2013 at 9:40 pm

   Bagsama prosti esti tu. Din moment ce nu esti in stare sa jignesti pe cineva fara copy/paste . Bun goagal asta, ha?
   Si stii o laie cine posteaza la comentarii. N-ai cum. Tu pari doar smecher, da' nu esti.

   Răspunde
 4. ninet   28 mai 2013 at 6:38 pm

  demnitate,curaj, felicitari d-le senator.

  Răspunde
 5. ALCIBIADE   29 mai 2013 at 6:39 am

  FARA DEX POTI SA SCRII CEVA ?

  Răspunde
 6. ALCIBIADE   29 mai 2013 at 6:51 am

  SUNT NECASATORIT,STIMABILE . MAI TRECI PE LA SCOALA .

  Răspunde
 7. ALCIBIADE   29 mai 2013 at 7:02 am

  STIMABILE ,DACA NU ESTI HERMAFRODIT ,ATUNCI ESTI DOCTOR HONORIS ANDROPAUZA

  Răspunde
 8. boO   29 mai 2013 at 8:50 am

  Si uite asa realizez ca in tara asta 98% din oameni sunt niste tarani, veniti de la coada vacii, ajunsi cumva printr-un miracol la oras, sau in cel mai fericit caz dusi la cules de iluzii in tari straine, sclavi la altii si intorsi mari barosani. Stimati domni, doamne, cititori, chiar e greu sa postam ceva constructiv in loc sa sarim la gatul altuia, ca deh'.. asa ne-a invatat mama acasa? Tot ceea ce realizati prin aducerea de injurii la adresa celorlalti cititori e sa va demonstrati atat nivelul intelectual si cultural cat si lipsa celor 6 (nu 7, ci 6!) ani de acasa. Fiecare are dreptul la parerea lui proprie si personala iar ceilalti au tot dreptul sa o aprobe sau sa o atace, dar chiar nu se poate face asta in mod civilizat? Sau termenul de civilizatie va depaseste (cu dex sau fara). Mi-e scarba de genul vostru de oameni.

  Cat despre subiect, Valerica si-a cautat-o cu lumanarea, era si timpul sa fie exclus. Un om ambitios, intelectual, ajuns pe munca proprie foarte departe s-a gandit sa isi taie scara de sub picioare. Era de asteptat sa fie alungat, dar la cate prostii a facut in ultimul timp, asa e mai bine. O intrebare: cum se poate ca oameni de genul asta ajung atat de departe, iar ceilalti cu inalta tinuta morala, bun simt si fler pentru politica, sunt prinsi in randurile celor care sufera pentru oamenii promovati de partidele politice care ii reprezinta?

  Răspunde
 9. ALCIBIADE   29 mai 2013 at 10:53 am

  vad ca nu ai simtul umorului ,citesti degeaba ,uita-te doar la poze

  Răspunde
 10. ALCIBIADE   30 mai 2013 at 9:37 am

  corecta pozitia dumneavoastra , poate in privinta taranilor mai reflctati ,lucrurile sta putin altfel ,tarani detin un filon de omenie si bunsimt mai rar intalnit la oraseni . satul romanesc a dat mari valori culturii si stiintei romanesti ,ceilalti veniti la oras au prestat cele mai grele munci la care oraseni nu prea sau inhamat . iar in ceeace il priveste pe domnul senator n-am nici un motiv sa-l apar cum nu as dori sa apar nici-un politician roman ,ei au dus tara pe buza prapastiei .in rest sa auzim de bine .

  Răspunde
 11. boO   30 mai 2013 at 10:40 am

  Alcibiade, cand spun taran, ma refer la cei plecati in strainatati si intorsi cu figuri in cap, asa cum am explicat mai sus. Sunt acei oameni care nu stiu vorba buna decat injuraturi si bataie. Din pacate nivelul intelectual al nostru, al tuturor per medie, as spune ca a scazut dratsic in ultimii 20 de ani, astfel incat comunicarea e simpla, te injur/te bat. Daca atata stim, asta meritam.

  Toate cele bune!

  Răspunde
 12. ALCIBIADE   30 mai 2013 at 12:07 pm

  da inteleg punctul dvs de vedere , dar eu am un cult pentru taranul roman care au dus greul in toate ornduirile ,ei n-au sapat de jug niciodata .dar au rams legati de glie doua mii de ani acum sunt atat de liberi incat pot accepta sa fie sclavi europei .romanii ,nu au cunoscut o emigratie de asemenea proportii ,lipsiti de educatie si aici si acolo au comprtamentul care il au , nu=i scuz dar ii inteleg , noi nu am ruinat numai economia romaneasca am ruinat temelia acestei tari ,familia ,daca nu ne trezim disparem .

  Răspunde

Scrie un comentariu