Primăria Negrești Oaș a pregătit o mulțime de suprize pentru Ziua Copilului

Afis-Ziua-copilului-Negresti-Oas

Ziua Internaţională a Copilului va fi marcată vineri, 31 mai, la Negreşti-Oaş printr-o serie de manifestări care vor avea loc la sediul Primăriei şi în parcul central al oraşului.

Manifestările organizate de Primăria şi Consiliul Local Negreşti-Oaş în parteneriat cu instituţiile de învăţământ din oraş vor începe la ora 8.30, la sediul primăriei, unde va avea loc Ziua porţilor deschise. În premieră, copiii vor avea ocazia să devină primari pentru o zi, fiind invitaţi de dimineaţă să ia loc pe scaunul primarului şi să decidă pentu o zi soarta oraşului. Cele mai îndrăzneţe şi mai interesante propuneri vor fi luate în considerare de primarul Aurelia Fedorca, care promite să le aplice în practică şi chiar să le premieze. “Vreau să implic comunitatea la decizie şi, în special, vreau ca cei mici să vină cu idei pentru că ceea ce facem noi azi facem pentru ei. Copiii sunt foarte inventivi şi foarte realişti, motiv pentru care am avut această iniţiativă”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

În paralel, de la ora 9.30 până la ora 13.30, în parcul central al oraşului vor începe manifestările pentru toţi copiii negreşteni. Cei mici, dar şi cei mai mari vor putea participa la carnavalul copiilor, se vor putea picta pe faţă, vor dansa şi vor râde cu un clovn, vor asista la un spectacol distractiv şi, nu în ultimul rând, vor avea parte de dulciuri de la organizatori, dar şi de multe alte surprize. Totodată, de la ora 10.30, la Muzeul în aer liber va avea loc un spectacol de teatru pentru copii susţinut de Teatrul de Nord Satu Mare.

Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, îi invită pe toţi negreştenii să-şi aducă copiii la manifestările care vor fi organizate vineri, promiţând că acestea vor fi de mare amploare, cum nu mai văzut niciodată Negreştiul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.