“Anii ’80 – What a feeling!”

Spectacol2
Castelul Karolyi a găzduit luni, 27 mai, spectacolul intitulat “Anii ’80 – What a feeling!”, eveniment organizat de Direcţia de Cultură Carei în colaborare cu Centrul Cultural Carei.
După momentul de reculegere ţinut în memoria profesoarei Ioana Cîcu, spectacolul a început cu un colaj de piese cunoscute din perioada amintită. Apoi au intrat în prim plan membrii trupei de teatru MEEM de la Centrul Cultural cu sceneta “Inspecţia”. Sceneta reprezintă o creaţie proprie a trupei şi a surprins momente importante prezente în viaţa adolescenţilor din acea perioadă. Din distribuţie au făcut parte: Dan Coşarcă, Adina Doiciar, Janet Drimuş, Valentin Marchiş, Gabriela Marincaş, Evelin Nagy, Claudian Şiman şi instructorul Adrian Ştefănuţi.
După momentul de teatru, spectatorii pezenţi şi-au amintit de şlagăre cunoscute precum: “What a Feeling”, “I wanna dance with somebody”, “La fereastra ta”, “A boldogság és én”, “Fata din vis”, “Cântec pentru prieteni”, interpretate de soliştii cercului de muzică uşoară de la Centrul Cultural (Nicolae Ujfalusi, Nagy Anita, Andrea Altfater, Vitéz Júlia, Tania Gabor şi Larisa Latiş, îndrumaţi şi acompaniaţi de profesorul Szűcs József.
Cei aproximativ o sută de spectatori i-au răsplătit pe tinerii artişti cu îndelungi aplauze, în semn de apreciere a prestaţiei deosebite a acestora.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.