Sătmăreanca Natalia Ioana Oneţ va participa în septembrie la Miss Tourism World 2013 (foto)

natalia1Natalia2Natalia3 Natalia4 Natalia5 Natalia6
Cu toate că evenimentul era programat în această lună, organizatorii au amânat concursul Miss Tourism World, ce se va desfăşura în acest an în Guineea Ecuatorială, pe sfârşitul lunii septembrie. La această competiţe România va fi reprezentată de frumoasa sătmăreancă, Natalia Ioana Oneţ.

Motivul amânării competiţiei internaţionale ne-a fost dezvăluit de Natalia. „Concursul s-a amânat pe sfârșitul lunii septembrie pentru că, încă nu toate țările şi-au ales reprezentanta. Vom da un comunicat de presă înainte să plec unde vor fi trecute toate detaliile despre concurs şi tot ce se va întâmpla acolo. Sunt singura româncă, care reprezintă ţara la finala Miss Tourism World 2013 în Guineea Ecuatorială”, a declarat pentru Sătmăreanul, Natalia Ioana Oneţ.

Vă reamintim că frumoasa sătmăreancă şi-a adjudecat dreptul de a participa la această prestigioasă competiţie după ce a fost desemnată cea mai frumoasă româncă de la Miss Tourism România 2013, eveniment desfăşurat în data de 3 aprilie.
Recent Natalia a pozat pentru o parte din colecţia lunii mai a unui brand cunoscut de la noi. Ţinutele lejere, cu motive florale şi croieli elegante nu fac decât să evidenţieze şi mai mult liniile perfecte ale unui trup … perfect.

Despre Natalia trebuie ştiut că are 23 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Biologie, specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii Bucureşti. Miss Tourism România are o înălţime de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90 şi este din Satu Mare, dar locuieşte în capitală de mai mulţi ani. Despre frumoasa sătmăreancă mai trebuie ştiut că, cunoaşte patru limbi străine şi anume: engleză, franceză, spaniolă şi italiană.

Frumoasa brunetă nu este la primul succes de acest fel deoarece, la vârsta de 15 ani, a câştigat titlul de Miss Boboc la Colegiul Naţional “Doamna Stanca” din Satu Mare, apoi a ocupat locul III al podiumului la Miss Universe România, în 2009 şi locul I la Miss Hostess România, în 2011. Totodată, sătmăreanca noastră a fost imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, dar a colaborat şi cu Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato.

De asemenea, Natalia a apărut într-un videoclip al trupei 3rei Sud Est dar şi în videoclipul celor de la Residence Deejays & Frissco, dar a colaborat şi cu rapper-ul Flo Rida (din SUA).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.