Excelenţa sărbătorită la Filarmonica „Dinu Lipatti”

excelenta3excelenta2excelenta1excelenta4excelenta5
249 de elevi, care au obţinut premii şi menţiuni în cadrul concursurilor judeţene de limba şi literatura română, respectiv 60 de dascăli au fost distinşi cu diplome pentru performanţele obţinute în cursul acestui an şcolar (2012-2013). Evenimentul intitulat „Pledoarie pentru excelenţă” s-a desfăşurat azi, 22 mai, cu începere de la ora 16.00, în sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti”.

La festivitatea de premiere au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, inspectori şcolari, dascăli şi elevi.

În discursul de deschidere inspectorul şcolar de limba şi literatura română, profesorul Natalia Boloş, a subliniat faptul că „manifestarea de astăzi se doreşte a fi o sărbătoare a cuvântului, o recunoaştere a rezultatelor obţinute de către elevii şcolilor din judeţul Satu Mare în timpul anului şcolar 2012-2013, la etapele judeţene ale tuturor concursurilor şi olimpiadelor şcolare ce gravitează în jurul acestui atribut al spiritului dintâi, Cuvântul”.

Adrian Ştef i-a felicitat la rândul său pe cei prezenţi în sală şi a subliniat faptul că elevii premiaţi în cadrul concursurilor şi olimpiadelor şcolare la faza naţională, la toate disciplinele, vor fi sărbătoriţi în cadrul unui eveniment festiv înainte de sfârşitul anului şcolar. „Trebuie să marcăm performanţa. Aceşti elevi vor avea parte şi de surprize în cadrul evenimentului festiv pe care dorim să-l organizăm înainte de sfârşitul anului şcolar”, a declarat Ştef.

Elevii au primit diplome, cărţi, medalii şi flori. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar judeţean (IŞJ) Satu Mare.

Un Comentariu la "Excelenţa sărbătorită la Filarmonica „Dinu Lipatti”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.