Staţii noi de epurare în Tăşnad şi Ardud

Sedinta-Apaserv-Semnare-Contract
În curând, oraşele Tăşnad şi Ardud vor avea staţii noi de epurare a apelor uzate. Contractul de lucrări a fost semnat azi, 21 mai, în Sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare.
La semnarea contractului au participat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, directorul APASERV Satu Mare, Dan Stegerean, dar şi primarii din Tăşnad, Vasile Mitraşca, respectiv edilul din Ardud, Ovidiu Duma.

Investiţia se ridică la suma de 19.111.315 lei (fără TVA) iar lucrările vor fi efectuate de SC 3T Construct SRL – Stlutz Planaqua GmbH. Contractul se derulează pe o perioadă de 21 de luni la care se adaugă un interval de 12 luni ca perioadă de notificare a defecţiunilor.

Obiectul contractului semnat azi cuprinde: proiectarea, obţinerea avizelor şi acordurilor, a autorizaţiei de construire, construirea propriu-zisă, punerea în funcţiune, testarea şi remedierea defectelor.

Contractul „Lucrări de construcţii staţii de epurare a apelor uzate în oraşele Tăşnad şi Ardud” este cel de-al patrulea document semnat în cadrul programului de investiţii „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare”. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu 2007-2013. Valoarea întregului proiect este de 433,5 milioane de lei (fără TVA) şi este derulat de APASERV în perioada 2011-2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.