Femeile PSD din zece judeţe s-au întâlnit la Valea Măriei

ofsd1ofsd2ofsd3
Femeile social-democrate din zece judeţe din Transilvania au participat vineri, 17, respectiv azi, 18 mai, la Valea Măriei, la un simpozion dedicat “Zilei Internaţionale a Familiei”. Evenimentul a avut loc cu începere de la ora 13.30.

Din prezidiu au făcut parte preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate Satu Mare, dr. Paula Mare, secretarul de stat Maria Lazăr dar şi primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca. La eveniment au mai participat preşedintele Femeilor Liberale din Satu Mare, Dorina Grunfeld, fostul deputat PSD, Gheorghe Ciocan, primarul din Racşa, Toma Betea, respectiv consilieri locali PSD din Negreşti-Oaş.

Temele discutate în cadrul simpozionului s-au axat pe cunoaşterea mai adecvată a situaţiei familiei din România, mai ales a celor cu nevoi speciale, cu mulţi copii, a familiilor monoparentale. Totodată, s-au purtat discuţii cu privire la consecinţele grave asupra familiei a măsurilor nefaste luate de guvernarea precedentă şi eforturile pe care le face actualul Guvern, condus de premierul Victor Ponta, pentru a repara o parte din daunele care au lovit majoritatea familiilor din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.