Accident grav pe Podul Decebal (galerie foto)

accident2accidentaccident1 accident3
Doi sătmăreni, o tânără de 24 de ani şi un bărbat de 53 de ani, au ajuns în această seară (17 mai) la spital după ce au suferit leziuni grave în urma unui accident de circulaţie petrecut în jurul orei 20.30, pe Podul Decebal din Satu Mare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea „tânăra de 24 de ani, Anamaria C., aflată la volanul unui Renault a încercat să efectueze o manevră de schimbare a benzii de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un Mitsubishi condus în aceeaşi direcţie de mers de către Grigore C., de 40 de ani din Satu Mare. În urma coliziunii, Mitsubishi a fost proiectat pe contrasens şi a intrat frontal într-un VW Polo, condus de Dănilă B., de 53 de ani”.

În urma impactului, tânăra şoferiţă, Anamaria C. şi Dănilă B. au suferit leziuni grave motiv pentru care au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Din primele cercetări a reieşit că cei trei şoferi implicaţi în accident nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.