Un bărbat a căzut în Someș lângă podul de fier(galerie foto)

somes1somes4somes2somes3somes5

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a  căzut în Someș azi în jurul orei 19:00, în zona podului de cale ferată din municipiu.  Bărbatul a alunecat în apele Someşului fiind scos din apă de un echipaj de intervenţii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al IPJ Satu Mare, Roxana Cristea, victima se afla la pescuit lângă Podul de fier iar la un moment dat a alunecat şi a căzut în apă. Văzându-se în pericol acesta a strigat după ajutor, fiind auzit de două persoane ce se aflau în zonă. Echipajele de intervenţie de la IPJ, respectiv ISU au ajuns la faţa locului după ce au fost anunţaţi cu privire la acest caz la numărul de telefon „112”.

Purtătorul de cuvânt al ISU „Someş” Satu Mare, Aurel Ulici ne-a declarat că la faţa locului s-a deplasat un echipaj de intervenţii utilaţi cu o barcă pneumatică, respectiv o ambulanţă SMURD. În cele din urmă bărbatul a fost scos din apă şi predat echipajului de pe Ambulanţă care apoi l-a transportat la spital. Bărbatul era conştient în momentul în care a fost scos din apă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.