Fostul prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu vine sâmbătă la Satu Mare

mru

Președintele Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, va fi prezent sâmbătă, 18 mai, la Satu Mare, alături de secretarul general a formaţiunii politice, Ștefan Pirpiliu. În cursul aceleiaşi zile fostul prim-ministru al României va avea o întâlnire şi cu jurnaliştii sătmăreni.

De asemenea, la sediul partidului Forţa Civică, Ungureanu va participa la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al formaţiunii politice. În după-amiaza aceleiaşi zile fostul prim-ministru va efectua o vizită la “Fabricat în Satu Mare” unde va participa la o întâlnire având ca temă “Managementul schimbării”. În intervalul orar 18.00-19.30, Mihai Răzvan Ungureanu se va întâlni în sala de conferinţe de la “Poesis”, cu membrii şi simpatizanţii partidului pe care îl conduce.

Un Comentariu la "Fostul prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu vine sâmbătă la Satu Mare"

  1. Erdei Dorel   15 mai 2013 at 5:04 pm

    Halucinant ce se intampla in tara asta. Probabil capabil, dar, in nici un caz un reprezentant al fortei civice. Ma intreb cu cati civili se intalneste zilnic, posibil cu multi "in civil "…forta civica e forta celor ce isi platesc din saracie la timp facturile…si ma mai intreb, oare cum naiba ii forteaza sa fie mecanic de promti in a fi cinstiti civilii astia saraci?…ce cauta o persoana ce poate, prin simpla aparitie sa inchida gura cuiva prin informatiile pe care in cariera le-a primit in fruntea civililor…oare vor sa vlaguiasca forta civica?…cred ca a innebunit lumea, sau, de mai gaseste cineva vreun fost sef CIA – sef de partid, retractez cu scuzele de rigoare…

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.