Acţiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice continuă la Satu Mare

Deseuri
Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec anunţă desfăşurarea unei noi acţiuni de colectare în municipiul Satu Mare, în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”, pe 18 şi 19 mai.

Astfel, sâmbătă, 18 mai, sătmărenii pot depune deşeurile electrice şi electronice (DEEE) la punctele fixe de colectare în intervalul orar 09.00-17.00, iar duminică, 19 mai, între orele 09.00-16.00. Echipa Asociaţiei RoRec şi voluntarii acesteia îşi aşteaptă clienţii la cele 11 puncte de colectare fixe, ce vor fi amplasate în următoarele locaţii din oraş:

Cartier M16 – lângă Școala Gimnazială „Avram Iancu”
Cartier M 14 – lângă Școala Gimnazială „Mircea Eliade”
Cartier M15 – lângă Școala Gimnazială „Bălcescu-Petofi” (fosta Școală Generală Nr. 4)
Cartier M17 – lângă Școala Gimnazială „Ion Creangă”
Str. Botizului – lângă Școala Generală Nr. 13
Cartierul Solidarității – lângă Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhard” (fosta Școală Generală Nr. 3)
Piața Titulescu – lângă Școala Generală Nr. 10
Str. Mileniului – lângă Școala Gimnazială „Grigore Moisil”
Carpaţi II – lângă Școala Gimnazială „Octavian Goga”
Str. Rodnei – lângă Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu” (fosta Școală Generală Nr. 21)
Cartierul Satmărel – în faţa şcolii.

În plus, Asociaţia RoRec pune la dispoziţia cetăţenilor serviciul de preluare gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie, pentru deşeurile electrice grele sau voluminoase. Serviciul funcţionează pe bază de programare telefonică la unul dintre numerele de telefon 0742.550.071, 0732.981.824 sau 0767.867.839. Acestea sunt apelabile până sâmbătă, între orele 09.00-20.00.

Sătmărenii care vor depune deşeuri electrice în cadrul acestei acţiuni de colectare vor participa la o tombolă cu premii. Oferite de membrii fondatori ai Asociaţiei RoRec, Candy, Albatros, Philips şi Skill, premiile constau în: două frigidere Candy, cinci cafetiere Albatros, cinci maşini de călcat marca Philips şi cinci polizoare unghiulare de la Skill. Câştigătorii vor fi anunţaţi la tragerea la sorţi de pe 19 mai, ora 17.00, la Casa Verde din Grădina Romei.

Pentru mai multe informaţii despre acţiunile realizate de către Asociaţia RoRec în scopul colectării corecte a deşeurilor electrice şi a educării publicului în spiritul protecţiei mediului, sunteţi rugaţi să accesaţi site-ul www.rorec.ro sau pagina de Facebook: facebook.com/AsociatiaRoRec.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.