Mircea Ardelean încearcă să aducă regionala Finanțelor la Satu Mare

finante
În cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 14 mai, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare, Mircea Ardelean a declarat că face lobby pentru ca sediul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice să fie la Satu Mare.

Ardelean a vorbit despre măsurile de reorganizare ce vor avea loc în perioada următoare la nivel de ANAF. Potrivit directorului DGFP Satu Mare, se va face reorganizarea aparatului de lucru prin înfiinţarea Direcţiilor Regionale la nivelul celor opt regiuni din ţară. Totodată, se are în vedere înfiinţarea Direcţiei Antifraudă ce va reuni Garda Financiară cu Direcţia de Accize şi Operaţiuni Vamale (Vama Interioară).

„Nu va fi dat nimeni afară de la finanţe. Reorganizarea se va face pe cele opt regiuni şi cred că aceste schimbări se vor produce până la sfârşitul lunii septembrie”, a declarat Ardelean. În aceeaşi ordine de idei, directorul DGFP Satu Mare a subliniat faptul că „având în vedere rezultatele bune obţinute de instituţia noastră, fac lobby pentru ca Direcţia Regională a Finanţelor Publice să fie la Satu Mare. Unul dintre argumente se referă la faptul că, în ceea ce priveşte colectarea la bugetul de stat, de pe locul 39 am ajuns pe locul II, iar un alt atu ar putea să îl reprezinte acest sediu care este frumos şi modern”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.