Dan Fleşeriu: „Mulţumesc Satu Mare”

fleseriu2
Pe pagina sa de facebook, tehnicianul echipei de baschet a CSM Satu Mare, Dan Fleşeriu mulţumeşte sătmărenilor pentru că au fost alături de formaţia pe care o antrenează. În continuare vă redăm textul integral al mesajului transmis sătmărenilor de către Dan Fleşeriu.

Mulţumesc Satu Mare,

Sunt cinci ani, nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. Dar voi sătmărenilor aţi făcut în 5 ani mai mult decât alţii poate în 20 – vă felicit şi vă rog nu lăsaţi povestea să se sfârşească aici, sunt oameni capabili aici care pot să continue şi să îmbunătăţească performanţele realizate, trebuie doar să vreţi !!

Au fost doua etape în aceşti 5 ani – primii trei ani în care Satu Mare a pornit de fiacare dată din postura de challenger nu de favorită, lucru de înţeles la început dar de neeaceptat atunci când am jucat în anul trei două finale.

Şi au fost ultimii doi ani în care am vrut şi am reuşit să schimbăm atitudinea – şi să fim noi cei care dictăm, să fim noi cei mai buni. E adevărat nu e uşor să îţi asumi presiunea de a te declara cel mai bun, trebuie să o şi arăţi cu fiecare ocazie iar noi am reuşit doar în câteva ocazii, mai puţine decât am fi dorit dar este un pas înainte, este o mentalitate sănătoasă nu o atitudine de laş!

– DRAGII SĂTMĂRENI NU MAI LĂSAŢI PE NIMENI SĂ VĂ CONSIDERE AUTSIDERI, E TIMPUL CA VOI SĂ VĂ COSIDERAŢI ÎNVINGĂTORI, CA VOI SĂ VĂ RESPECTAŢI RECIPROC ŞI SĂ VĂ CULTIVAŢI VALORILE, E TIMPUL CA LAŞII CE VOR MAI ZICE CĂ NU SUNTEŢI CEI MAI BUNI SĂ NU MAI AIBĂ NICI O PUTERE DE DECIZIE. E TIMPUL SĂ FIŢI MÂDRI, PENTRU CĂ AVEŢI CU CE !!

Mulţumesc Satu Mare”.

Un Comentariu la "Dan Fleşeriu: „Mulţumesc Satu Mare”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.