Adrian Ştef a participat la deschiderea oficială a „Grand Prix” 2013 la tir

grand-prix-tir
Președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, a participat vineri, 10 mai, la deschiderea concursului „Grand Prix” 2013 la tir care a avut loc la Viile Satu Mare. Adrian Ștef a declarat că găzduirea unei competiții atât de importante la Satu Mare este o dovadă că județul nostru se află în circuitul marilor competiții sportive internaționale. Preşedintele CJ a afirmat că va face demersuri pentru ca Satu Mare să organizeze în viitor o finală de Campionat European.

„Îmi face o deosebită onoare de a vă ura „Bun venit în Satu Mare !”, de a vă fi gazdă, alături de Flaviu Radu şi Horaţiu Bonea, la o competiţie atât de importantă. Vreau să vă spun că pentru mine este o mare emoţie să fiu astăzi în faţa dumneavoastră, este un moment de bucurie deoarece pentru prima dată în istorie, România găzduieşte un concurs de „Grand Prix” la tir, iar acest concurs are loc la Satu Mare. Acesta este un lucru care ne şi dovedeşte respectul de care ne bucurăm în lumea sportivă internaţională, dar şi faptul că acum suntem, într-adevăr, pe harta sporturilor de elită. Prezenţa la Satu Mare a domnului preşedinte Jean- Francais Palincas, a unui sportiv atât de celebru ca şi domnul George Digweed este o mare onoare pentru noi. Ştiu că Flaviu Radu şi Horaţiu Bonea au făcut eforturi extraordinare pentru a organiza acest concurs şi sper că sprijinul pe care l-a acordat Consiliul Judeţean v-a fost de ajutor. Atunci când Horaţiu mi-a vorbit despre acest eveniment, am acceptat cu entuziasm să-l sprijin, pentru că vorbim de o competiţie care face cinste judeţului Satu Mare.

Acest „Grand Prix” este de un nivel foarte ridicat, dar eu îmi doresc mai mult. Mă voi implica personal pentru a organiza la Satu Mare finala Campionatului European. Este un obiectiv care pare greu de realizat, dar eu sunt sigur că Satu Mare, intrat acum în circuitul internaţional, nu peste mult timp va fi gazda unei finale de Campionat European. Spun asta pentru că ştiu că suntem capabili să organizăm un eveniment de un asemenea calibru, avem infrastructura şi capacitatea organizatorică de a o face. Sportul este un bun ambasador, dacă ne gândim că numai la acest „Grand Prix” sunt sportivi din nouă țări, care după competiţie vor putea fi ambasadori ai României, ai judeţului Satu Mare în ţările lor”, a spus Adrian Ștef.

 

Un Comentariu la "Adrian Ştef a participat la deschiderea oficială a „Grand Prix” 2013 la tir"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.