Târgul locurilor de muncă şi-a deschis porţile

targ-munca1targ-munca2targ-munca3targ-munca4
19 angajatori participă azi, 11 mai, la „Târgul locurilor de muncă” organizat în holul Casei de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul se adresează în primul rând absolvenţilor din învăţământul tehnic şi profesional dar şi viitorilor absolvenţi care doresc să se orienteze din timp pe piaţa autohtonă a muncii.

La deschiderea festivă a evenimentului ce a avut loc de la ora 09.00, au participat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, directorul de Cancelarie a Prefecturii, Sorin Martin Vereş, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare, Marcel Maruşca şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean , Mariana Roman.

În luarea de cuvânt Adrian Ştef a salutat această iniţiativă subliniind faptul că un asemenea târg este cu atât mai necesar cu cât absolvenţii dar şi viitorii absolvenţi au posibilitatea să se informeze cu privire la locurile de muncă la nivel de municipiu şi judeţ.

Potrivit celor declarate de Mariana Roman, cei 19 angajatori prezenţi la târgul de azi oferă un număr de peste 200 de locuri de muncă ce se adresează atât celor cu studii liceale cât şi absolvenţilor de studii superioare. Tinerii sunt aşteptaţi de angajatorii prezenţi la târg până la ora 19.00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.