Semifinalele Cupei Coca-Cola la Oradea

cupa-coca-cola1

Oradea, 11 mai 2013 – Oradea găzduiește în weekendul 11-12 mai 2013 etapa regională a Cupei Coca-Cola 2013, cea mai mare competiție națională de fotbal la nivel de liceu. Șase echipe de fete și patru de băieți concurează la Oradea pentru a ajunge în finala Cupei Coca-Cola, care se va desfășura la București, la finalul lunii mai.

Sâmbătă, 11 mai, la Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea se dispută meciurile dintre echipele de fete ale liceelor din Arad, Bihor, Cluj și Satu-Mare, în timp ce echipele de băieți ale liceelor câștigătoare în etapa locală în Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu-Mare și Timiș se luptă sâmbătă și duminică.

La nivel național, etapa regională a Cupei Coca-Cola reunește 41 de echipe de fete și băieți, care joacă într-unul dintre cele 4 centre de joc de la Iași, Pitești, Târgu-Mureș și Oradea. La Iași și la Pitești meciurile s-au jucat în weekendul 20-21 aprilie, cele de la Târgu-Mureș la finalul lunii aprilie, iar semifinalele de la Oradea se desfășoară în weekendul 11-12 mai.

„Ne apropiem cu pași repezi de finalul celei mai mari competiții de fotbal în sală la nivel de liceu. Dintre cele 458 de echipe de fete și băieți înscrise la start, 41 se luptă în aceste zile pentru a dovedi că merită să ajungă campioană la fotbal în sală. Rezultatele etapei locale au fost remarcabile. Am observat entuziasmul cu care liceenii s-au antrenat și au jucat fiecare meci, spiritul de echipă care i-a adus mai aproape de colegii lor și dragostea față de fotbal, fie că vorbim de echipele de băieți sau de cele de fete”, declară Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager – Coca-Cola România & Moldova.

Cele mai bune două echipe de fete şi de băieţi din totalul liceelor înscrise sunt desemnate campioane naţionale la fotbalul în sală, în Cupa Coca-Cola. Anul acesta, campioanele vor avea parte de o experienţă inedită – un cantonament similar antrenamentelor “tricolorilor” la baza sportivă de pregătire din Mogoşoaia. În plus, jucătorii şi antrenorii echipelor câştigătoare vor primi din partea Vodafone o tabletă pentru a împărtăşi cu cei dragi momentele cantonamentului. Vicecampioanele Cupei la fete şi băieţi, precum şi antrenorii acestora vor primi câte un telefon de ultimă generaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.