Gest extraordinar făcut de premierul Ungariei Viktor Orban la Satu Mare(video)

httpv://youtu.be/zs-KKZ1VpQs
Premierul Ungariei, Viktor Orban a efectuat vineri, 10 mai o scurtă vizită la Satu Mare. Motivul însă nu a fost unul politic. Şeful guvernului din Ungaria a venit pentru a depune o floare şi pentru a păstra un moment de reculegere la mormântul sătmăreanului, Jozsef Bara, care a decedat în urma unui interogatoriu violent efectuat la postul de Poliţie din Izsak. 

Vizita lui Orban a fost filmată și clipul a fost postat pe pagina sa de facebook. Pe înregistrarea făcută se vede cum Orban a depus o floare la mormântul lui Jozsef Bara după care a păstrat un moment de reculegere la locul de veci al acestuia, aflat în cimitirul de pe strada Liviu Rebreanu din Satu Mare. La ieşirea din cimitir acesta a stat de vorbă cu câţiva localnici după care a plecat.

Vă reamintim că Jozsef Bara, în vârstă de 47 de ani a fost învinuit de furtul unei drujbe, motiv pentru care a fost dus la postul de Poliţie din Izsak în vederea efectuării anchetei. Cei doi poliţişti învinuiţi că l-ar fi bătut pe bărbat au fost destituiţi şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, superiorii locali ai acestora au fost suspendaţi din funcţii.

11 Comentarii la "Gest extraordinar făcut de premierul Ungariei Viktor Orban la Satu Mare(video)"

 1. don   11 mai 2013 at 7:34 pm

  CEI CU VOI MA CE GEST EXTRAORDINAR SUNTETI PRAF ZIARISTILOR SI TOTI ….SA PLECE LA EL IN TARA ….

  Răspunde
 2. don   11 mai 2013 at 7:35 pm

  De acel om care a murit era roman m`ai venea asta la noi in tara???hai lasati`ma

  Răspunde
 3. vasile   12 mai 2013 at 8:11 am

  un fatarnic care face pe milosu ca sa mai adune 2 simpatizanti.
  Inca nu am auzit ca sa ia cineva ceva masuri mai severe impotriva ucigasilor acelui om;
  nu Ungaria a fost tara in care a fost asasinat si handbalistul Cosma al nostru???

  Răspunde
 4. daniela   12 mai 2013 at 9:08 am

  Un gest extraordinar tinand cont de ce gandeste in realitate acest individ,fiindca altfel e un gest diplomatic fara nici un fel de implicare emotionala.

  Răspunde
 5. vasile   12 mai 2013 at 1:57 pm

  politicienii noştrii ar trebui să ia exemplu. Premierul ungar Orban Viktor a făcut un gest unic prin faptul că a venit să depună o floare la mormântul lui Bara Jozsef prin care de fapt a cerut scuze în locul poliţiştilor care l-au ucis. A venit fără tam-tam, un adevărat profesionist.

  Răspunde
 6. MyName   12 mai 2013 at 5:45 pm

  Pe la Ip, Trăsnea, Nuşfalău, Hida, Huedin, Aita Seacă, Sighet, etc. nu a trecut? Si acolo sunt cetateni romani ucisi de unguri!

  Răspunde
  • @pupic   2 noiembrie 2013 at 5:46 pm

   Ar fi bine sa stii istoria adevarata.La Aita Seaca o companie de soldati roman s-au confruntat cu o trupa germana in retagere si astfel au cazut victime catva soldati roman.Fiindca in satul respectiv traiau si famili de etnie romana,care nu vorbea limba romana,dar au pastrat religia ortodoxa, niste tiner au avut neintelegeri intre ei de unde au pornit macelul facut ulterior de trupele paramilitare lui Olteanu.A fost executati si acuzati cu crime si oameni care nu se intorsese inca din Rusia pe vremea acela unde era prizoner.Deci nu putea sa fie prezent in ambele locuri.Ca sa fie indulcit aceasta crima a fost denaturat voit pentru istorie.Aceasta este realitatea !!

   Răspunde
 7. cosmaalexandru   12 mai 2013 at 10:06 pm

  e in campanie…sa vedem ce patesc politistii…

  Răspunde
 8. vasile   12 mai 2013 at 11:24 pm

  politicienii nostrii sunt varza daca nu isi dau seama ca asta de fapt a venit pt intalniri de taina cu liderii unguri.
  incitari de genu sunt greu taxate la UNG A R I A unde libertatea presei a fost aspru ciuntita!
  cum de nu depune numitul orban flori si la troita din ianculesti unde zeci de romani au fost ucusi de hortystii unguri?
  pt profesionistul de el e prea mult cumva?egalitate-egalitate dar nu pt catei,parca zicea fabula din care se inspira si trogloditul orbanica victoras zis si milosu…

  Răspunde
 9. valahu   13 mai 2013 at 3:33 pm

  Neamurile lui l-au omorit de ce lo fi ingropat in Romania nu inteleg?Dar oare ce afaceri politice face prietenul matelotului in Stu Mare ca nu de dragu mortului o fi venit BOZGORU.

  Răspunde
 10. Rodica   8 decembrie 2016 at 2:11 pm

  Bla, bla , bla …… Cine mai crede textele ungurilor ? Cred ca a vrut sa faca un gest extraordinar la mormintele celor de la Ip si Traznea , numai c-o fi incurcat cimitirele si mormintele ! Astia chiar ne cred tampiti ! Asta se intampla fiindca le-am permis prea multe ; e cazul sa ne trezim si sa-i punem la punct!

  Răspunde

Scrie un comentariu