A scăpat de poliţişti cu cătuşele pe mâini

catuse

Un tânăr de 23 de ani, din Turulung, suspectat în cazul comiterii mai multor furturi, a reuşit să scape de poliţişti. După ce a fost încătuşat de către oamenii legii bărbatul a reuşit să fugă însă în cele din urmă s-a predat, sfătuit de avocatul său.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ne-a declarat că „tânărul a fost identificat în cartierul de romi a localităţii. Fiind suspectat de comiterea mai multor furturi oamenii legii vroiau să-l ducă la postul de Poliţie pentru audieri. Nu a fost reţinut s-au arestat. Însă la un moment dat a devenit violent, s-a opus şi ca urmare poliţiştii l-au încătuşat. În drum spre maşină a reuşit să scape şi să fugă cu cătuşele pe mâini dar până la urmă, fiind convins de avocat şi de familie s-a predat”.

Tânărul a fost căutat aproape două ore, răstimp în care acesta s-a ascuns pe o păşune de la marginea localităţii. În vederea verificării împrejurărilor în care suspectul a reuşit să scape de oamenii legii, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare a dispus efectuarea de verificări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.