Sătmăreanca săptămânii – Cristina Lazăr

SS-Cristina-Lazar06
SS-Cristina-Lazar1SS-Cristina-Lazar02 SS-Cristina-Lazar03 SS-Cristina-Lazar04 SS-Cristina-Lazar05 SS-Cristina-Lazar07 SS-Cristina-Lazar06 SS-Cristina-Lazar08 SS-Cristina-Lazar09 SS-Cristina-Lazar10 SS-Cristina-Lazar11 SS-Cristina-Lazar12 SS-Cristina-Lazar13 SS-Cristina-Lazar15 SS-Cristina-Lazar16

Sătmăreanul: Cine este Cristina Lazăr?
Cristina: Ma numesc Cristina Lazar, am 28 de ani, am terminat liceul National Ioan Slavici in 2003,iar apoi am fost studenta la Facultatea Vasile Goldis,din Satu Mare. Dupa ce am terminat facultatea,am calatorit foarte mult in strainatate lucrand ca model. Si pe aceasta cale as vrea sa-i multumesc foarte mult unei persoane foarte dragi mie,si anume Gabriella Sas, care m-a  urmat intotdeauna indeaproape, pe durata intregii mele cariere ca  model. M-am casatorit in 2010, iar acum  sunt mama a 2 baietei minunati,unul de 2 ani si 8 luni,iar celalalt de 11 luni.

Sătmăreanul: Cât timp petreci săptămânal pe net şi ce îţi ocupă cea mai mare parte?
Cristina: Nu petrec foarte mult timp pe internet,deoarece imi ocup tot timpul cu copilasii mei. Am destul de putin timp, doar cand ei dorm,pot sa mi verific e mailurile si mesajele, sau sa fiu la curent cu ultimile stiri.

Sătmăreanul: Dacă ţi s-ar cere să enumeri câteva lucruri specifice judeţului Satu Mare care ar fi acelea?
Cristina:   Cateva lucruri specifice judetului nostru,ar fi: Muzeul Judetean, Turnul Pompierilor, Hotelul Dacia, Barajul de la Calinesti, Monumentul Ostasului Roman de la Carei, Cimitirul Vesel de la Sapanta, Balastiera Apa, Ruinele Cetatii de la Ardud, cam astea imi vin acum in minte.

Sătmăreanul: La ce te gândeşti prima dată, când spui Satu Mare?
Cristina: Calatorind foarte des dupa ce mi-am terminat studiile si locuind in alta tara, de cand m-am casatorit, cand spun Satu Mare, ma gandesc la familia mea, la prietenii mei, la locul in care m am nascut.

Sătmăreanul: Unde îti place sã iesi când vrei sã petreci ?
Cristina: Sincer, nu prea avem timp sa iesim,de cand avem copiii,dar acum, de cand am revenit in Satu Mare, avandu-i pe parintii mei aproape de mine, ne permitem sa iesim cateodata cu sotul si prietenii mei, in localurile din Satu Mare.

Sătmăreanul: Ce îţi place cel mai mult la Satu Mare?
Cristina:  Cel  mai mult imi place, ca sunt alaturi de familia mea, de persoanele dragi mie, si de locurile in care am copilarit.

Sătmăreanul: Ce îţi displace cel mai mult?
Cristina:   Ce imi displace…drumurile rele din anumite parti ale orasului…si barfele pe care cateodata le mai aud de la persoanele invidioase.

Sătmăreanul: Dacă ar fi să poţi să locuieşti oriunde în lume ce ţară ai alege şi de ce?
Cristina: Sincera sa fiu, nu am un loc preferat unde as dori sa locuiesc, chiar daca am calatorit foarte mult, si am vazut o multime de locuri frumoase, as locui oriunde, atata timp cat ii am alaturi de mine, pe sotul si copii mei, si daca s-ar putea si  pe  familia mea!

Sătmăreanul: Dacã într-o zi ai prinde pestisorul de aur ce i-ai cere?
Cristina: Ce i-as cere….depinde cate dorinte mi ar spune ca pot sa -i cer…..dar cea mai importanta ar fi multa , multa sanatate ptr. copii mei, ptr sotul meu si familia mea! Iar daca as mai putea sa-i cer ceva, ar fi sa faca in asa fel incat sa pot  sa-i am mereu aproape, pe cei dragi mie!

Cum este Cristina?

Sunt: foarte responsabila, mai ales de cand am devenit mama.
Aş vrea: sa mai am o fetita…peste cativa ani.
Iubesc: copii mei si pe sotul meu.
Păstrez: bratarile de identificare a copiilor de cand i-am nascut.
Mi-aş fi dorit: sa am 11 copii(o echipa de fotbal)
Nu îmi place: barfa si invidia
Ador sa: fac prajituri…cand am timp
Mă tem: nu ma tem de nimic, dar sunt cu frica de Dumnezeu!
Îmi pare rău: ca nu am reusit sa ajung la nunta fratelui meu.
Întotdeauna: am fost foarte legata de familie.
Îmi plac: fotbalul, muzica si dulciurile.
Nu sunt: o fire rautacioasa.
Niciodată : nu-mi voi abandona familia!
Ascult: sfaturile prietenilor adevarati.
Rar: ies in oras.
Plâng : cand ma enervez foarte tare!
Am nevoie: sa fiu mereu in jurul copiilor mei!
Ar trebui: sa fac putin sport…dar nu am timp.
Cartea preferata: Morometi.
Melodia preferata: From This Moment On-Shania Twain.
Filmul preferat: Al Cincilea Element.