Andreea Paul vrea să înfiinţeze un grup de lucru pentru Satu Mare

psl-satu-mare
Deputatul PD-L Andreea Paul vrea să pună bazele unui grup de lucru alcătuit din parlamentari sătmăreni. Iniţiativa a fost lansată în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 2 mai, la sediul Organizaţiei judeţene a PD-L Satu Mare.

Alături de parlamentarul sătmărean, la conferinţa de presă a participat şi preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L Satu Mare, avocatul Adrian Cozma.
„Îmi propun să creez grupul de lucru pentru Satu Mare. În acest sens invit toţi deputaţii şi senatorii din judeţul Satu Mare să avem o primă discuţie săptămâna viitoare marţi, de la ora 09.00, la Parlament. Dacă din diverse motive parlamentarii sătmăreni nu pot să vină, atunci îi aştept în cealaltă marţi. Dacă nici atunci, îi voi aştepta marţea următoare”, a declarat Andreea Paul.

Potrivit parlamentarului sătmărean, e nevoie de o mai bună promovare a judeţului Satu Mare, de dezvoltarea infrastructurii „deoarece e inuman să-ţi zdruncini capul şi maşina pe drumurile din Satu Mare. Apoi e nevoie de investiţii dar şi de promovarea culturii şi tradiţiilor Ţării Oaşului”.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă deputatul PD-L a trecut în revistă şi activitatea sa parlamentară în cele 4 luni de la preluarea mandatului.

În luarea de cuvânt Adrian Cozma a atras atenţia deputaţilor şi senatorilor sătmăreni că au fost trimişi în Parlament pentru a rezolva problemele oamenilor. „În special atrag atenţia parlamentarilor USL ca să înceteze cu circul. În ultima perioadă am observat că aceştia nu ne-au oferit decât circ. De când USL-ul a preluat puterea, la Satu Mare nu s-a întâmplat nimic. Le spun să înceteze cu circul pentru că nu de asta avem nevoie. Vrem investiţii şi ca tinerii să aibă locuri de muncă”, a declarat Cozma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.