Vizita pacienţilor internaţi în Spitalul Judeţean se poate face conform programului duminical

În perioada zilelor libere de la începutul lunii mai, respectiv a Sărbătorilor Pascale, pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare pot fi vizitaţi după programul de duminică. Astfel, sătmărenii sunt rugaţi să respecte intervalul cuprins între orele 10.00 şi 20.00, pentru a-şi vizita aparţinătorii internaţi în spital.
Conform Ordinului Ministrului Sănătăţii pacienţii pot fi vizitaţi de cel mult trei persoane iar durata unei vizite nu poate depăşi o oră. În ceea ce priveşte pacienţii internaţi în Secţia de Terapie Intensivă, vizitarea acestora este permisă doar membrilor de familie cu condiţia ca vizita să se facă individual sau de cel mult două persoane.
În schimb sunt interzise vizitele în secţiile de pediatrie, obstetrică, chirurgie pediatrică şi de nou născuţi. În cazul pacienţilor în stare critică sau în fază terminală, al copiilor sub 14 ani şi ai pacienţilor cu mobilitate redusă este permisă accesul permanent al unei persoane cu respectarea normelor interne al spitalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.