Kereskenyi Gabor, reales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale a UDMR Satu Mare

Kereskenyi
Deputatul Kereskenyi Gabor a fost reales azi, 29 aprilie, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale a UDMR Satu Mare. Preşedintele filialei sătmărene a UDMR a fost ales de către cei 36 de membri electori, votaţi în cadrul şedinţei de vineri, 26 aprilie.

Deputatul Kereskenyi a fost propus pentru un nou mandat de către senatorul Pataki Csaba, fiind ales cu 29 de voturi. Contracandidatul lui Kereskenyi a fost consilierul local Masculic Csaba, însă acesta a obţinut doar 7 voturi.

În funcţia de vicepreşedinte a fost votat Magyar Lorand iar în cea de secretar general, Stier Peter. To în cadrul întâlnirii de azi au fost votaţi şi delegaţii la Congresul naţional al UDMR, care va avea loc în perioada 24-25 mai la Mircurea Ciuc.

De asemenea, azi a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene a partidului. Singurul candidat înscris în cursă este senatorul Pataki Csaba, cel care în prezent îndeplineşte funcţia de preşedinte interimar. Conferinţa judeţeană al UDMR va avea loc pe 9 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.