Începe campania de dezinsecţie generală a municipiului Satu Mare

Dezinsectie

Conducerea primăriei reşedinţă de judeţ împreună cu operatorul de salubrizare demarează marţi, 30 aprilie, acţiunea de dezinsecţie generală a municipiului Satu Mare contra căpuşelor, ţânţarilor şi altor insecte dăunătoare prin pulverizarea manuală la sol a unor substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii.

Acţiunea se desfăşoară în perioada 30 aprilie – 31 mai pe suprafeţele de zone verzi din cartierele: Solidarităţii, 14 Mai, Carpaţi I, Carpaţi II, Soarelui, Micro 14, 15, 16, pe strada Botizului, în Centrul nou, Centru vechi, Bulevardul Cloşca, digurile Someşului, parcuri, Grădina Romei.

Crescătorii şi deţinătorii de albine de pe raza municipiului Satu Mare sunt rugaţi să ia măsurile necesare pentru protejarea acestora iar cei care nu fac parte din Asociaţia Crescătorilor şi Deţinătorilor de Albine să anunţe deţinerea acestora la numerele de telefon (0744-667979 sau 0735-500155) ale operatorului, pentru a feri zonele respective de substanţele pulverizate.

În caz de vreme nefavorabilă, programul se va schimba astfel încât acţiunea să se desfăşoare în condiţii optime cu eficienţă maximă.

 

 

 

 

2 Comentarii la "Începe campania de dezinsecţie generală a municipiului Satu Mare"

  1. Nicolae   29 aprilie 2013 at 2:34 pm

    Duminica am rezistat aprox.5 minute la Noroieni , tantari cat Arnold Sw.m-au alungat rapid…

    Răspunde
  2. ciprian   30 aprilie 2013 at 12:04 pm

    Pana acum n-am avut tantari si locuiesc langa Somes, dar acum cu dezinsectia asta precis ii vor trezi la viata…vai de noi

    Răspunde

Scrie un comentariu