Gavrilescu a fost suspendat pe perioadă nedeterminată

gavrilescu
Jucătorul de la FC Olimpia Satu Mare, Dan Gavrilescu a fost suspendat de la jocurile oficiale pe o perioadă nedeterminată. Totodată, Consiliul Director al clubului a hotărât înjumătăţirea salariului acestuia, pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 22 aprilie 2013.

Decizia Consiliului Director vine după scandalul iscat în urma postării făcute de Gavrilescu pe unul din reţelele de socializare, declaraţii care, potrivit forului decizional, au afectat în mod negativ imaginea clubului FC Olimpia.

Dan Gavrilescu ne-a declarat că nu are nimic de obiectat cu privire la sancţiunea hotărâtă de Consiliul Director al clubului. „Sunt total de acord cu această decizie şi mă voi supune. O voi ispăşi şi timpul va decide dacă decizia a fost corectă sau nu”, ne-a declarat Gavrilescu.

Vă reamintim că, cu privire la declaraţiile făcute la adresa maghiarilor care au fost postate pe reţeaua de socializare, deputatul UDMR Kereskenyi Gabor a sesizat Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD).

3 Comentarii la "Gavrilescu a fost suspendat pe perioadă nedeterminată"

 1. Piciu   29 aprilie 2013 at 11:07 pm

  Ăștia sunt idioți. Ce e aia, perioadă nedeterminată?? Și asta pentru că a avut sânge-n instalație și a spus ce simte? Era oare de preferat să rupă un cap de ungur, decât să scrie (cu groaznice greșeli) despre asta? Este cu atât mai grav, cu cât asta se datorează unui șovin maghiar cunoscut, dar suficient de inteligent cât să nu-și facă publice convingerile.

  Răspunde
 2. boO   30 aprilie 2013 at 8:30 am

  Stim cu totii cine e acel sovin. Cum ar fi sa propunem un proiect de lege prin care sa se stipuleze ca pentru a ocupa o functie publica intr-o tara, la nivel local sau national, candidatul trebuie sa stie la perfectiune limba acelei tari, astfel incat sa dea un test scris si oral in limba romana. Dragilor, sunt de religie maghiara, dar in primul rand sunt om, si orice om de buna credinta trebuie sa convietuiasca cu vecinul lui, indiferent de etnia acestuia. Permiteti-mi sa il sustin pe Gavrilescu cu urmatorul citat "Unde esti tu Tepes, Doamne? Ca punand mana pe ei, Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei".

  Răspunde
 3. antonela   30 aprilie 2013 at 9:14 am

  mai sovini ca kereskeny si kovacs nu gasesti prin judet.la amandoi le place sesu si sa impunga romanii.FELICITARI fotbalistului ca spune verde in fata adevarul despre iredentistii de la udmr!!!1
  Desteapta-teRomana si nu mai sta cu capu plecat la toate loazele iudemeriste!

  Răspunde

Scrie un comentariu