Concursul judeţean de vinuri nobile, la a X-a ediţie

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
În perioada 22-27 aprilie, Complexul „Vraja Viilor” din Carei găzduieşte cea de-a X-a ediţie a Concursului judeţean de vinuri nobile. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 27 aprilie, în curtea Castelului Karolyi din Carei.

Mostrele de vinuri constând din trei sticle a 0,7 l fiecare probă, trebuie depuse în perioada 22-23 aprilie, între orele 08.00-16.00, la sediul Camerei Agricole Judeţene Satu Mare, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 13. Pe eticheta fiecărei probe se va menţiona: numele şi prenumele producătorului, localitatea de domiciliu, numărul de telefon, anul recoltei, soiul, cantitatea de vin în stoc din fiecare probă (minim 100 litri, care va fi verificată prin sondaj de o comisie înaintea concursului). Totodată, strugurii pentru vinificaţie trebuie să fie din producţie proprie. Taxa de participare este de 15 lei de fiecare probă.

Simpozionul „Concursul de vinuri – stimulent pentru cultivarea viţei de vie nobile” şi festivitatea de premiere vor avea loc în data de 27 aprilie în curtea Castelului Karolyi din Carei. Concursul este organizat de Consiliul Judeţean şi Camera Agricolă Judeţeană Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.