Minori anchetaţi pentru furt

Cazan palinca

Anchetând comiterea unor infracţiuni de furt, poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurale Beltiug şi Tăşnad au depistat că suspecţi în aceste cazuri sunt mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani.

Trei dintre aceştia au furat în cursul nopţii de joi, 18 spre vineri, 19 aprilie, un cazan de fiert ţuica din distileria ce aparţinea unui localnic din Pir. Poliţiştii Postului de Poliţie din comună i-au depistat pe suspecţi înainte ca aceştia să ajungă să valorifice bunul furat, astfel încât prejudiciul în valoare de 2.000 lei a putut fi recuperat în totalitate.

Un alt minor, în vârstă de 15 ani, a fost atras în activitatea infracţională de un suspect de 35 de ani, din Hrip, aceştia săvârşind împreună mai multe furturi. Poliţiştii Postului de Poliţie Viile Satu Mare, care i-au prins pe suspecţi şi au extins cercetările în acest caz, au stabilit că Iosif S. şi minorul V.R. au pătruns în gospodăriile a trei localnici şi au sustras o bicicletă, alimente şi păsări de curte, bunuri ce au fost recuperate integral.

Pe numele suspecţilor poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, verificând dacă aceştia au mai comis şi alte asemenea fapte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.