Satu Mare a găzduit Delegaţia Permanentă a TNL

tnl-florin-alexe
Membrii Delegaţiei Permanente a TNL s-au întrunit zilele trecute la Satu Mare pentru a face ultimele pregătiri înaintea Conferinţei Naţionale a tinerilor liberali ce se va desfăşura în data de 18 mai la Romexpo. Câteva dintre concluziile lucrărilor delegaţiei au fost prezentate în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 14 aprilie la sediul PNL Satu Mare.

La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media au participat preşedintele TNL de la nivel naţional, Florin Alexe, vicepreşedintele Bogdan Ţimpău, deputatul Ovidiu Silaghi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiei Judeţene a TNL Satu Mare, Gheorghe Rişcău şi vicepreşedintele BPN, Mircea Pal, în prezent directorul economic la Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare.

În deschiderea conferinţei de presă Adrian Ştef şi-a manifestat dorinţa ca de acum înainte, de fiecare dată ultima şedinţă a Delegaţiei Permanente a TNL, înaintea Conferinţelor Naţionale să se organizeze la Satu Mare.

Potrivit celor declarate de Florin Alexe „la întâlnirea de la Satu Mare care a fost de fapt ultima delegaţie permanentă înaintea Conferinţei Naţionale de alegeri din 18 mai, au participat peste 200 de tineri liberali din toate judeţele ţării. Conferinţa Naţională se va desfăşura la Romexpo şi aşteptăm participarea a peste 3.200 de delegaţi. Au fost prezenţi mulţi parlamentari tineri care şi-au spus ofurile dar şi gândurile de viitor dar pe acestea le vom dezvălui doar la Conferinţa Naţională”.

Alexe a mai spus că se are în vedere înfiinţarea unei organizaţii a foştilor TNL-işti, structură în cadrul căreia vor fi invitaţi Mircea Ionescu Quintus dar şi Radu Câmpeanu. Coordonatorul acestei iniţiative este deputatul Bogdan Ţimpău.

În luarea de cuvânt Ţimpău a felicitat filiala PNL Satu Mare „ce are o poveste de succes care este şi povestea de succes a TNL Satu Mare. TNL are rolul de a forma oameni politici care să nu fie aduşi în partid atraşi de anumite interese”.

La finalul conferinţei de presă Gheorghe Rişcău a mulţumit seniorilor pentru susţinerea acordată tinerilor liberali deoarece „noi fără seniori nu reuşeam să ne organizăm atât de bine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.