CSM Satu Mare s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin

baschet-csm-satu-mare-04
Echipa antrenată de Dan Fleşeriu s-a impus iei, 13 aprilie, fără probleme în faţa CSBT Alexandria adjudecându-şi calificarea în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin, obţinând două victorii în cele trei meciuri disputate în sferturile de finală. La finalul partidei tabela de marcaj arăta scorul de 84 la 61, în favoarea CSM Satu Mare.

Pentru echipa noastră aceasta este cea de-a V-a calificare consecutivă în semifinalele ligii, nivel la care CSM-ul va întâlni ICIM Arad, ceea ce reprezintă o reeditare a semifinalei de anul trecut. Revenind la partida de azi mai trebuie spus că sătmărencele au arătat un joc inteligent reuşind să gestioneze bine şi finalul partidei. La pauză elevele lui Fleşeriu au intrat la vestiare cu un avans de 17 puncte, după două sferturi tabela de marcaj arătând scorul de 46 la 29.

Primul meci din semifinale se va juca la Arad, în data de 17 aprilie, după care va urma cea de-a doua partidă ce se va disputa pe terenul CSM-ului duminică, 21 aprilie. Dacă va fi nevoie cel de-al treilea meci se va juca pe 24 aprilie, la Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.