Eleva din Covasna va fi premiată de senatorul Valer Marian

Elena Sabina
În Duminica Floriilor, în data de 28 aprilie, o delegaţie condusă de senatorul Valer Marian se va deplasa la Covasna pentru a o premia pe Elena Sabina, eleva din clasa a VII-a care s-a prezentat la şcoală cu o bentiţă tricoloră pe frunte.

Potrivit celor declarate de Valer Marian din delegaţie vor face parte consilierii Ovidiu Ohanesian şi Gheorghe Alexandru dar şi un grup de alegători din Ţara Oaşului, zona Codrului dar şi din cea a moţilor. „Ne vom deplasa în oraşul Covasna pentru a o omagia şi premia pe eleva Sabina Elena din clasa a VII-a pentru curajul său civic de a se prezenta la şcoală cu bentiţa tricoloră pe frunte. Chiar dacă unii intelectualişti şi europenişti de la Bucureşti au etichetat-o o copilă proastă, vrem să o omagiem şi să o premiem, să o asigurăm de sprijinul şi protecţia noastră”, a declarat parlamentarul sătmărean.

În acest sens Valer Marian face un apel către „toţi cei care doresc să facă donaţii către ea dar şi către alţi copii români din zonă, donaţii de cărţi, articole de birotică, jocuri sau chiar jucării, deoarece este vorba despre o copilă de 13 ani sau sume de bani să mă contacteze la numărul de telefon de la Biroul senatorial 0261-710088 sau la numărul meu personal 0734339104, asigurându-i că toate donaţiilor lor vor ajunge la ţintă”.

2 Comentarii la "Eleva din Covasna va fi premiată de senatorul Valer Marian"

  1. zattara   11 aprilie 2013 at 5:12 pm

    Am si eu o fetita. Citeste foarte mult, e prima pe clasa la invatatura, participa la mai toate Olimpiadele, e sefa clasei. Nu are de gand sa isi puna bentitza nici sa se faca remarcata facand politica la frageda varsta de 13 ani, nu vrea sa ajunga ca o Dragusanca sau o Crudutza. Pe ea cine o premiaza?

    Răspunde
  2. Mares Stefan Istvan   11 aprilie 2013 at 5:27 pm

    Domnule senator vreţi să relansaţi economia României, ocupându-vă de treburi serioase ? Păi propuneţi tuturor cele care se ocupă de textile şi tricotaje ori confecţii să facă bine să fabrice bentiţe tricolore , rochii tricolore, bluze tricolore, lenjerie tricoloră, etc.etc.etc. Şi bine-nţeles pentru a ne dovedi solidaritatea cu toţii pot fi fabricate şi-n culorile agreate în secuime, ori chiar roşu, alb şi verde, şi pe orizontală şi pe verticală, şi de ce nu şi în alte culori specifice, folosite ca drapele naţionale! Astfel copii s-ar putea să se familiarizeze rapid cu simbolurile naţionale al diverselor popoare ori naţiuni, ori regiuni! De asemenea ar trebui fabricate diverse confecţii împodobite cu stemele diverselor ţări, doar aşa ca să le popularizăm! Şi astfel aţi putea rezolva şi obiectul omagiilor dvs. de orice fel chiar şi aici la Satu Mare, zi de zi, că pentru nimeni nu ar fi o excepţie, ci chiar shic şi best să te-mbraci şi să porţi accesorii potrivit trendului zilei!

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.