Eleva din Covasna va fi premiată de senatorul Valer Marian

Elena Sabina
În Duminica Floriilor, în data de 28 aprilie, o delegaţie condusă de senatorul Valer Marian se va deplasa la Covasna pentru a o premia pe Elena Sabina, eleva din clasa a VII-a care s-a prezentat la şcoală cu o bentiţă tricoloră pe frunte.

Potrivit celor declarate de Valer Marian din delegaţie vor face parte consilierii Ovidiu Ohanesian şi Gheorghe Alexandru dar şi un grup de alegători din Ţara Oaşului, zona Codrului dar şi din cea a moţilor. „Ne vom deplasa în oraşul Covasna pentru a o omagia şi premia pe eleva Sabina Elena din clasa a VII-a pentru curajul său civic de a se prezenta la şcoală cu bentiţa tricoloră pe frunte. Chiar dacă unii intelectualişti şi europenişti de la Bucureşti au etichetat-o o copilă proastă, vrem să o omagiem şi să o premiem, să o asigurăm de sprijinul şi protecţia noastră”, a declarat parlamentarul sătmărean.

În acest sens Valer Marian face un apel către „toţi cei care doresc să facă donaţii către ea dar şi către alţi copii români din zonă, donaţii de cărţi, articole de birotică, jocuri sau chiar jucării, deoarece este vorba despre o copilă de 13 ani sau sume de bani să mă contacteze la numărul de telefon de la Biroul senatorial 0261-710088 sau la numărul meu personal 0734339104, asigurându-i că toate donaţiilor lor vor ajunge la ţintă”.

2 Comentarii la "Eleva din Covasna va fi premiată de senatorul Valer Marian"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.