Ponta: „Fără PSD nu câştigă nimeni”

ponta

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat din nou că intenţionează să îl sprijine pe Crin Antonescu pentru funcţia de preşedinte, dar că se va „ascunde” dacă sondajele ar arăta că îi afectează acestuia campania, adăugând însă în acelaşi timp că „fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele”.

El a afirmat din nou că va avea grijă să nu îl tragă în jos pe liderul PNL, Crin Antonescu, în campania pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, menţionând însă că, potrivit ultimelor sondaje, nu este chiar „o piatră de moară” pentru acesta.

„Dacă cumva – deocamdată, lucrurile nu arată aşa în sondaje, mai degrabă arată că sunt un ajutor pentru domnul Antonescu – dacă până la anul, în toamnă, voi fi o ghiulea de picior, în mod sigur mă voi ascunde, nu vin să-l trag în jos. Pe de altă parte, însă, fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele. Apreciez că domnul Antonescu a vorbit de mine, nu de PSD”, a spus Ponta.

Atenţionat că preşedintele Traian Băsescu a cîştigat de două ori alegerile prezidenţiale fără PSD, Ponta a răspuns că acest lucru nu se mai întâmplă.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că dacă ajunge la concluzia că succesul candidaturii sale la Preşedinţie depinde de a umbla sau nu de mână cu premierul Victor Ponta, nu va mai candida.

El a susţinut că i-a transmis personal lui Victor Ponta, deşi acesta „poate nu o crede”, faptul că scopul său ultim nu este acela de a ajunge preşedinte al României indiferent cum şi în orice situaţie.

3 Comentarii la "Ponta: „Fără PSD nu câştigă nimeni”"

 1. crixus   18 mai 2013 at 9:15 pm

  deci

  Răspunde
 2. crcrassus   18 mai 2013 at 9:18 pm

  acum pontacare a nenorocit tara bazgaie ca melita fara sa ma intrebe cu adunatura psd ,de colcovari

  Răspunde
 3. ccresus   18 mai 2013 at 10:15 pm

  deci aceste prezente cum ar fi ponta ,psd crin becali pnl au adus numai necazuri romanilor luandu-le banii si bunurile acesti monstri crescuti si nascuti in grote ,care nu pot folosi cursiv limba romana datorita nasterii lor in medii de inapoiati cum ar fi mongolii securisti de tip eurovision sau altele

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.