Ioan Ardelean a fost instalat în funcţia de director al DJST Satu Mare

ardelean-djts
În cursul zilei de azi, 8 aprilie, fostul consilier local din partea PNL, Ioan Ardelean a fost instalat în funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare. La eveniment au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef şi directorul adjunct al instituţiei gazdă, Virgil Dragoş.

Avram a dat citire ordinului de numire în funcţia de director al lui Ioan Ardelean, începând cu data de 8 aprilie. În luarea de cuvânt Adrian Ştef a declarat că „numirea lui Ardelean în fruntea DJST Satu Mare reprezintă un nou început pentru această instituţie după o lungă perioadă de degringoladă în care la conducerea DJST s-au perindat tot felul de directori. De cinci ani de zile nu se mai organizează nicio tabără şcolară, spaţiul respectiv fiind folosit până nu demult doar pentru petreceri de familie şi şedinţe de partid. Prioritatea numărul unu pentru dumneavoastră trebuie să fie reobţinerea Hotelului Sport”.

Ioan Ardelean are 47 de ani şi este profesor de educaţie fizică şi sport. Este căsătorit şi are doi copii. În tinereţe a practicat box şi rugby. Până nu demult a fost consilier local din partea PNL şi a făcut parte din Comisia de organizare şi dezvoltare urbanistică, lucrări publice, protecţia mediului înconjurător, monumente istorice şi arhitectură, respectiv Comisia de învăţământ, activităţi ştiinţifice, cultură, culte. Din luna decembrie al anului trecut (2012) a lucrat în cadrul CJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.