Samuel Ţânţaş a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte a PD-L Satu Mare

tantas
Prim-vicepreşedintele Organizaţiei judeţene a PD-L Satu Mare, Samuel Ţânţaş a demisionat din funcţia de conducere a partidului. Motivul invcocat este faptul că „nu sunt de acord cu noile măsuri organizatorice luate în cadrul partidului. Nu sunt de acord cu direcţia în care se îndreaptă partidul”.

Fără să comenteze prea mult situaţia, fostul subprefect al judeţului Satu Mare ne-a declarat că „încă nu m-am hotărât dacă plec sau nu din partid. În zilele următoare, mâine, poimâine sau luni, mă voi decide. Însă până nu mă decid nu doresc să fac precizări cu privire la viitorul meu politic sau ce voi face în perioada următoare”.

Preşedintele interimar al Oganizaţiei judeţene a PD-L Stu Mare, Petre Mureşan ne-a declarat că „a demisionat la modul declarativ din funcţia de prim-vicepreşedinte. După câte ştiu, până azi (5 aprilie) nu a fost depusă nicio demisie scrisă de către dumnealui la sediul partidului. Fiecare este liber să ia decizii aşa cum îi dictează conştiinţa. Noi suntem un partid democratic. Pe de altă parte decizia de demisie a domnului Ţânţaş este unilaterală şi îl priveşte doar pe dânsul”.

 

2 Comentarii la "Samuel Ţânţaş a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte a PD-L Satu Mare"

  1. mitica   5 aprilie 2013 at 6:07 pm

    sper sa nu treci la psd, samy. ca sunt ei prea multi..

    Răspunde
  2. Adi   5 aprilie 2013 at 6:29 pm

    Ar fi o chestie foarte tare daca l-ar primi la PSD. Ups! Da am uitat. N-are cine sa-l primeasca ca nu au presedinte. 🙂

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.