Bătaie şi ameninţări cu topor şi furcă, în Oar şi Racşa

Oamenii legii din Vetiş au fost sesizaţi prin intermediul unui apel „112” recepţionat în cursul dimineţii zilei de joi, 4 aprilie, cu privire la un scandal ce a avut loc în localitatea Oar.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că victima s-a deplasat la domiciliul unui consătean şi au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat între cei doi a intervenit un conflict, Vasile B., de 36 de ani, aplicându-i părţii vătămate, Iuliu N., de 40 de ani, mai multe lovituri cu o bucată de lemn. În urma acţiunii agresorului, victima a ajuns la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordare de ajutor medical. Vasile B. este anchetat de poliţişti pentru infracţiunea comisă.

Şi la Racşa, doi tineri de 19 şi 23 de ani, s-au ameninţat reciproc cu un topor şi o furcă, provocând un scandal. Poliţiştii din localitate au aplanat conflictul şi au întocmit pe numele suspecţilor, Gheorghe V., de 23 de ani şi Toma M., de 19 ani, dosare penale pentru port ilegal de obiecte confecţionate pentru tăiere, în împrejurări ce pot periclita integritatea fizică a persoanelor ori ordinea şi liniştea publică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.