« Şcoala Altfel » la Asociaţia pentru Copii şi Tineri 4 U

Actiune
Asociaţia pentru Copii şi Tineri 4 U organizează în perioada 2-5 aprilie o serie de activităţi interactive special concepute pentru elevii din municipiul Satu Mare. Seria de acţiuni face parte din cadrul programului « Şă ştii mai multe să fii mai bun », iniţiat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Programul de dezvoltare personală conceput şi susţinut de o echipă de psihologi şi psihoterapeuţi din cadrul ACT 4 U este stabilit pe zile cu tematici diferite, astfel că diriginţii câtorva clase din municipiu au optat pentru elevii lor să aibă parte de o săpătmână de educaţie « ALTFEL ».

Dintre tematicile alese pentru workshop-urile de anul acesta amintim: identificarea şi gestionarea emoţiilor, autocunoaştere şi stima de sine, combaterea agresivităţii în şcoli, combaterea consumului de droguri, protecţia mediului, voluntariat şi orientarea vocaţională.

În cadrul acţiunilor s-au înscris un număr de 200 de preşcolari şi elevi ce provin din licee precum: Colegiul Naţional « Doamna Stanca », Liceul « Gheorghe Dragoş », Liceul cu Program Sportiv şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5 Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.