O bautura miraculoasă ucide chiar si celulele canceroase!

Suc-de-morcovi-si-sfecla-rosie

Aceasta bautura miraculoasa are o mare vechime. Merita sa o incercati. Dl Sato a fost cel care a facut-o celebra. El doreste ca bautura sa fie cunoscuta de cat mai multi, in special de cei care au cancer. Aceasta bautura e cea care impiedica formarea celulelor canceroase in trupul uman, impiedicand cresterea lor. Dl Sayo avea cancer; el a luat aceasta bautura timp de 3 luni şi, minune, s-a vindecat definitiv! Merita sa incercati si dvs…nu are ce rau sa va faca. E o bautura miraculoasa si e o bautura simpla! Dl.Sayo a luat aceasta reteta de la un celebru botanist din China.

Asadar, aveti nevoie de o sfecla, de un morcov si de un mar. Combinati-le pe toate trei, stoarceti-le si faceti un suc. Puteti adauga si putina lamaie, pentru ca sa aiba un gust mai racoritor. Iata efectele acestui suc:
1. Previne dezvoltarea celulelor canceroase;
2. Previne bolile de ficat, pancreas si rinichi, putand vindeca si ulcerul.
3. Intareste plamanii, previne atacul cardiac si hipertensiunea arteriala.
4. Intareste sistemul imunitar.
5. Bun pentru ochi; elimina roseata ochilor.
6. Elimina durerea dupa efortul fizic.
7. Detoxifica si elimina constipatia.

Acest suc nu are niciun efect advers. Este foarte nutritiv si usor de absorbit. Dupa 2 saptamani de cura cu acest suc, sistemul vostru imunitar se va imbunatati.

7 Comentarii la "O bautura miraculoasă ucide chiar si celulele canceroase!"

 1. Mishu   2 aprilie 2013 at 4:43 am

  Articol de "cacao"…Nu spune nimic de cantitatile de mere, morcov si sfecla – parti egale?
  De cite ori pe zi se administreaza si cit e cantitatea minima de suc pentru a avea efect; 100ml, 250ml. 1 litru? Se administreaza inainte sau dupa masa? Deci ziaristi de "cacao" cum sint mai toti ziaristii in Romania….

  Răspunde
  • R.L.S.   2 aprilie 2013 at 9:55 am

   Paharul din imagine e suficient de sugestiv in privinta gramajului (se observa ca nu e vorba de 1 litru) + copy paste din articol " aveti nevoie de o sfecla, de un morcov si de un mar".Regula de baza in alimentatie FRUCTELE SE CONSUMA INAINTE DE MASA!!! aici fiind vorba de un suc care contine si mar se aplica regula.
   Ajung la concluzia ca nu ziaristii sunt problema ci mediocritatea care caracterizeaza populatia.

   Răspunde
 2. ziaristi neatenti   2 aprilie 2013 at 2:19 pm

  sato….sayo ……………la voi e totuna…. jurnalisti de carton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  Răspunde
 3. Sanda   2 aprilie 2013 at 5:32 pm

  si inca ceva, atunci cand cineva are cancer nu ii dai tu antioxidanti sa-l faci si mai mare, dar asta e floare la ureche, nu posti intensifica imunitatea (regenerarea) doar la nivelul celulelor sanatoase, daca vrei sa incerci dupa chimio sau radio, sa aiba tutul efect maxim!

  Răspunde
 4. Mihai   29 aprilie 2013 at 7:43 am

  Precizarea care mi se pare foarte importanta este referitoare la faptul ca exista contradictii intre recomandari.Unii spun ca sucul trebuie consumat imediat dupa stoarcere, altii ca dupa cateva ore (pentru ca sfecla rosie contine anumite substante volatile daunatoare pentru organism).Deci pana la urma care este adevarul ???

  Răspunde
 5. mihaela   18 noiembrie 2013 at 10:33 pm

  toate sucurile naturale preparate in casa trebuie consumate imediat pentru ca oxideaza in contact cu aerul si capata un miros urat.

  Răspunde
 6. ALCIBIADE   19 noiembrie 2013 at 8:51 am

  un titlu halucinant , deci distruge SI celulele canceroase , pe cele sanatoase le distruge sigur cum ar veni . o recomandare ,lasati cancerul in seama oncologilor , voi ocupati-va de sex ,aici pareti mai competenti .

  Răspunde

Scrie un comentariu